social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Μπανιάς: Υπερήφανος που παίζω στο Ρουφ

Γιώργος Μπανιάς: Υπερήφανος που παίζω στο Ρουφ

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό ο μέσος του ΠΑΟ Ρουφ Γιώργος Μπανιάς αναφέρθηκε στη χρονιά που τελείωσε και που βρήκε την ιστορική Αούστρια να κατακτά την πρώτη θέση και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Αναλυτικά...

<< Το καλοκαίρι που αποφάσισα να μεταβώ στην ομάδα του Ρουφ, πολλοί ήταν αυτοί που μου έλεγαν ότι ήταν λάθος απόφαση (κάθε χρόνο τα ίδια λένε, δεν υπάρχει ομάδα Ρουφ, ίσως τα χειρότερα αποδυτήρια).

Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να ζω τα πράγματα πριν βγάλω άποψη για ανθρώπους και καταστάσεις, αποφάσισα να ζήσω αυτή την εμπειρία και τελικά δικαιώθηκα. ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ,αλλά αυτή τη χρονιά δεν θα κρατήσω το πρωτάθλημα διότι στο ποδόσφαιρο είτε χάνεις είτε κερδίζεις αλλά τις ανθρώπινες σχέσεις. Γνώρισα μια ομάδα που ο ένας νοιάζεται για τον άλλον, και που πάντα όλοι ήταν δίπλα μας από τον απλό φίλαθλο μέχρι την διοίκηση.. Ειμαι περήφανος που αγωνίζομαι για την ομάδα του Ρουφ  Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες αλλά και στον εξαιρετικό κόσμο που ποτε δεν προκάλεσαν και πάντα ήταν δίπλα μας αλλά πάνω απ όλα τους συμπαίκτες μου που γίναμε μια οικογένεια!! 

Συγχαρητήρια σε όλους κύριοι...κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτόν τον τίτλο ...>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35