social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιαξ Ταύρου: Τα τυπικά για την ανανέωση Κοσμά

Άγιαξ Ταύρου: Τα τυπικά για την ανανέωση Κοσμά

Η δουλειά του Δημήτρη Κοσμά στον Άγιαξ Ταύρου... έπιασε τόπο.

Στις αρχές του περσινού πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της ομάδας έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Αλέκο Ρίζο και μετά από συμβούλιο πήραν την απόφαση να λειτουργήσουν πάνω στο μοντέλο των περισσότερων ομάδων.

Αυτό είναι να κάνει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας σε ένα προπονητή που θα κάθονταν για πρώτη φορά στον πάγκο ομάδας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοσμά ο οποίος “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μετά το... ψήσιμο στις αναπτυξιακές ηλικίες, δεν δίστασε να πει ναι στο δύσκολο εγχείρημα που του παρουσιάστηκε.

Και λέμε δύσκολο διότι, άλλο να προπονείς νέους αθλητές και άλλο να είσαι τεχνικός σε μια ομάδα της ΕΠΣΑ και στο δυσκολότερο τοπικό του Λεκανοπεδίου.

Ο Κοσμάς δεν δίστασε να μπει... στο χόρο και χόρεψε όμορφα, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Με το νεανικό σύνολο του, έδειξε ότι μπορεί να βασιστεί σε νέα παιδιά, με τη φιλοσοφία του να βρίσκει σύμφωνους και τους ανθρώπους της ομάδας.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να μην είχαν εκτιμηθεί με τις δυο πλευρές να έχουν συμφωνήσει ώστε να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης και τη νέα περίοδο.

Τα πάντα έχουν συμφωνηθεί, οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση του Άγιαξ Ταύρου για να μπουν σε ισχύ τα υπόλοιπα κομμάτια του σχεδιασμού.,


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35