social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Την Κυριακή 7/6 η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές στα Σούρμενα

Την Κυριακή 7/6 η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές στα Σούρμενα

Με αφορμή τις εκλογές που θα λάβουν χώρα την Κυριακή 7/6 στις 10.30 στα γραφεία του συλλόγου, τα Σούρμενα εξέδωσαν την εξής ανκοίνωση

Φίλες και φίλοι μην ξεχνάτε πως την Κυριακή 7/6/2020 και ώρα 10:30 στα γραφεία της ομάδας μας διεξάγεται η Γενική Συνέλευση του συλλόγου (χωρίς άλλη πρόσκληση) και στη συνέχεια οι εκλογές για την ανάδειξη εννέα τακτικών και τριών αναπληρωματικών μελών για το νέο ΔΣ, το οποίο θα έχει διετή διάρκεια. Επίσης θα διεξαχθούν εκλογές για ανάδειξη τριών τακτικών και δύο αναπληρωματικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή, επίσης διετούς θητείας.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να πάρουν μέρος τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Έτοιμο το νέο σάιτ

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και λίγο καιρό έχει ανέβει η νέα διαδικτυακή σελίδα του ΑΣ Σουρμένων. Έτσι, εκτός από το facebook, μπορείτε να ενημερώνεστε και από το συγκεκριμένο ιστότοπο για τις ειδήσεις της ομάδας μας, τόσο της αντρικής, όσο και των ακαδημιών.

Ας είναι καλοτάξιδο λοιπόν!

Τέλος, από τη Δευτέρα και μετά την εκλογή της νέας διοίκησης θα ξεκινήσει η ενημέρωση για τα τεκταινόμενα που αφορούν την πρώτη ομάδα (γηπεδικό, τεχνικό τιμ, ρόστερ) και φυσικά για τις ακαδημίες μας και πως θα λειτουργήσουν στη μετα-κορωνοϊό εποχή.

Ραντεβού την Κυριακή λοιπόν!


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35