social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Κουτσογιάννης στην Ανθούπολη

Ανανέωσε ο Κουτσογιάννης στην Ανθούπολη

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στην Ανθούπολη, στο άκουσμα της είδησης για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ.

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων αισθάνεται δικαίωση μετά την απόφαση της Ένωσης και πλέον ξεκινάει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στα μεγάλα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει με τον προπονητή Βαγγέλη Κουτσογιάννη να ανανεώνει τη συνεργασία του με την Ανθούπολη, παραμένοντας για τρίτη σερί σεζόν στο τιμόνι του σωματείου.

Ο νεαρός κόουτς που με τη δουλειά του κατόρθωσε μαζί με τους παίκτες να δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα εξαιρετικό σύνολο που έπαιζε άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο

Ο ίδιος μέσω του soccerlive.gr αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν αλλά και στις ευθύνες που θα έχει η ομάδα του θεωρώντας ότι πλέον το κίνητρο είναι πιο υψηλό.

Αναλυτικά

''Όταν παίρνεις το εισιτήριο για μια ανώτερη κατηγορία θα πρέπει να μπορείς να την υποστηρίξεις. Σαφώς η χαρά μας είναι μεγάλη και αυτό διότι δικαιώνονται οι κόποι της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτοσκοπός για εμάς δεν ήταν η άνοδος όμως εφόσον ήρθε δεν θα πούμε όχι. Ακόμη και στην Α' ΕΠΣΑ, δεν θα αλλάξει η φιλοσοφία μας. Θα πάμε με ένα σχήμα όσο μπορούμε πιο ευέλικτο προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί και ό,τι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο''

Εκλογές στις 17/6.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο των δυτικών προαστίων στις 17 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις που αφορούν το σχεδιασμό του ρόστερ.

 


Σχετικά άρθρα

Βάρφη στον Άγιο Θωμά

Νταϊφώτης στον Άγιο Ιερόθεο!

Εμψυχωτικο μήνυμα από Ατρόμητο Μεταμόρφωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35