social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κολοκάθης: «Να αγκαλιάσει την Ανθούπολη ο κόσμος!»

Κολοκάθης: «Να αγκαλιάσει την Ανθούπολη ο κόσμος!»

Με την Ανθούπολη να παίρνει το εισιτήριο για μια θέση στην Α' κατηγορία, ο διοικητικός παράγοντας της ομάδας, Χρήστος Κολοκάθης, μίλησε στο soccerlive, σχολιάζοντας τόσο τους τρεις ομίλους της Α' ΕΠΣΑ, όσο και την μετά-κορονοϊού εποχή, κάνοντας επίσης και κάποιες δηλώσεις που αφορούν τους στόχους, τις κινήσεις και τον κόσμο του σωματείου.
Ας δούμε λοιπόν τι μας είπε:
 
-Πως βλέπετε τη νέα χρονιά;
Η καινούρια χρονια θα είναι μια περίεργη μετα covid εποχή, όλες οι ομάδες προέρχονται από μια παρατεταμένη αγωνιστική αποχή και θα είναι μια παραπανω δυσκολία η επανενταξη τους.
 
-Ποιος είναι ο στόχος της Ανθούπολης;
Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και οτι καλύτερο ερθει... θα είναι ευπρόσδεκτο.
 
-Θεωρείτε ότι είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με 3 ομίλους;
Ολα τα πρωταθλήματα είναι ανταγωνιστικά σε όλες τις κατηγορίες, πόσο μάλιστα στην Α κατηγορία που ολες οι ομάδες ειναι εξισου καλές και όλες θα παλέψουμε τόσο για την άνοδο οσο και για την παραμονή.Δεν εχει σημασία πόσοι είναι οι όμιλοι. Σε οποιον ομιλο και να είσαι, ο ανταγωνισμός θα είναι ο ιδιος.
 
-Τι κινήσεις να περιμένουμε από την ομάδα;
Ήδη ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ξεκινήσει. Κάναμε την πρώτη μεταγραφή (Κυριαζής), κάναμε κάποιες ανανεώσεις σε παίκτες και εξετάζουμε και κάποιες αλλες περιπτώσεις.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι κινήσεις μας θα ειναι πολύ προσεκτικές και μετρημένες,σε θεσεις που πραγματικά χρειαζόμαστε.
 
-Τι μήνυμα στέλνετε στον κόσμο;
Τον κόσμο τον θέλουμε διπλα μας σε όλες τις στιγμές,πόσο μάλιστα φέτος που η ομάδα είναι στην ελίτ της Αθηνάς  στην Α Επσα.
Θελουμε να ξέρουν οτι θα κανουμε το καλύτερο δυνατον για να κρατησουμε την ομαδα μας ψηλά. Και αυτό δεν γίνεται μόνο απο την μια πλευρά αλλα και απο τις δυο. Και η αλλη πλευρά ειναι ο κοσμος.

Να αγκαλιάσουν την ομαδα,η ομάδα χρειάζεστε τον κοσμο της...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35