social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιοι Ανάργυροι: Συνεχίζουν Βυζανιάρης και Χανιώτης

Άγιοι Ανάργυροι: Συνεχίζουν Βυζανιάρης και Χανιώτης

Στους Αγίους Αναργυρους η λέξη οργάνωση βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας, με τους ανθρώπους από το σύλλογο των δυτικών προαστίων να θέτουν ως πρώτη προτεραιότητα η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Ένωση να διατηρήσει μεγάλο μέρος του περσινού κορμού καθώς το ρόστερ της διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην Α' ΕΠΣΑ.

Η αρχή έγινε με την παραμονή του Χρήστου Πιπίνη, ωστόσο, ήταν σίγουρο ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα έμεναν εκεί.

Μετά την ανανέωση των Μαντίκου, Λάλα λοιπόν, ήρθε η μεταγραφή του Βαγγέλη Οικονόμου για να δείξουν οι ιθύνοντες του συλλόγου τις διαθέσεις τους.

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγο επισημοποιήθηκε η συμφωνία με δυο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα, με άκρα μυστικότητα και έπειτα από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης, στην Ένωση συνεχίζουν ο σπουδαίος ακραίος μπακ, Γιώργος Βυζανιάρης και ο ικανότατος πορτιέρο, Φραγκίσκος Χανιώτης.

Για τον πρώτο οι συστάσεις είναι περιττές αφού εάν εξαιρεθούν οι δυο σεζόν που πέρασε στον Ατρόμητο Πειραιά όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα Πειραιά την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική, όλη την υπόλοιπη ποδοσφαιρική του ζωή την έχει περάσει στην Ένωση.

Έχει ζήσει μάλιστα σημαντικές στιγμές με την Ένωση αποτελώντας ένα αναπόσπαστο κομμάτι για την ομάδα.

Ο Χανιώτης αποτελεί ίσως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην κατηγορία που παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων αποφάσισε να παραμείνει στους κυναέρυθρους για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Πλέον με τις κινήσεις αυτές οι άνθρωποι της Ένωσης δείχνουν ότι δεν αστειεύονται.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35