social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναβάθμιση των ακαδημιών στη Νέα Ιωνία

Αναβάθμιση των ακαδημιών στη Νέα Ιωνία

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Ιωνία

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ακαδημίας μας και με στόχο την σωστή εκπαιδευτική διαδικασία των αθλητών μας και την επιστημονική ψυχοπαιδαγωγική προσέγγιση των αρχών της προπόνησης, η ακαδημία μας προχώρησε στη στελέχωση του προπονητικού team αποκλειστικά με πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο : τον Βασίλη Αναστασόπουλο και τον Σπύρο Κανδαλέπα.

Ο Βασίλης γεννήθηκε 25/03/1979 και είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με πλούσια προπονητική εμπειρία. Από το 2011 έως το 2014 ήταν προπονητής στην ακαδημία ποδοσφαίρου Daniel Batista. Από το 2014 έως το 2017 ήταν υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής στην ακαδημία ALBICELESTE, ενώ από το 2017 έως το 2019 ήταν προπονητής στην ακαδημία NESTORAS FC.

Ο Σπύρος γεννήθηκε στις 08/02/1995 και έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Η καριέρα του ως προπονητής ξεκίνησε το 2017 και από τότε έχει συνεργαστεί με την ακαδημία ποδοσφαίρου του Κολωνού, του Α.Ο.Αθηναϊδας και της Α.Ε. Κηφισιάς.

Η αγάπη τους για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την επιστημονική τους κατάρτιση είναι τα κατάλληλα εφόδια για την ορθολογική λειτουργία της ακαδημίας μας.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή χρονιά, γεμάτη ποδόσφαιρο!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35