social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουσάνας: «Σημαντικό ότι έμεινε ο κορμός»

Κουσάνας: «Σημαντικό ότι έμεινε ο κορμός»

Τη δυσκολία της προσαρμογής των παικτών, μετά την αποχή που είχαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρε με δηλώσεις του στη σελίδα μας ο προπονητής της Δόξα Βύρωνος, Γιάννης Κουσάνας.

Η προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του ιστορικού σωματείου του Βύρωνα έχει ήδη ξεκινήσει, με τις προπονήσεις να γίνονται καθημερινά τόσο τα πρωινά, όσο και τα απογεύματα. Ο κ. Κουσάνας όμως δεν σταματάει στιγμή να πιστεύει στους παίκτες του, ο οποίος μίλησε στο soccerlive.gr τόσο για τη δυσκολία της προσαρμογής, όσο και για τα σχέδια του για να κλείσει το ρόστερ.

Αναλυτικά: 

«Συνεχίζονται καθημερινά πρωινές και απογευματινές προπονήσεις. Είναι μια περίοδος προσαρμογής δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές, αλλά αναγκαία για την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, και πόσο μάλλον μετά τη μεγάλη αποχή που είχαν. Το σημαντικό όμως, είναι ότι έμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να γίνουν κάποιες ακόμη προσθήκες για να ενισχυθεί η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο, για να εμφανιστεί ανταγωνιστική τη νέα χρονιά.»


Σχετικά άρθρα

Καπώνης: Ομάδα πρότυπο τα Σούρμενα για την Αθήνα [vid]

Φιλική νίκη η Διάνα στο τοπικό ντέρμπι με Χαραυγιακό (1-0)

Ο ΑΟ Βύρων βγαίνει μπροστά...

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35