social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με αμείωτους ρυθμούς η Λαύρα

Με αμείωτους ρυθμούς η Λαύρα

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα της Λαύρας Αργυρούπολης.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος με σχετικό δελτίο τύπου, οι παίκτες συνεχίζουν της σκληρή δουλειά «δίνοντας τον καλύτερο αυτό τους στις προπονήσεις», στα πλαίσια της προετοιμασίας, η οποία ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου. Μάλιστα, η διοίκηση της ομάδας έχει συχνή παρουσία στις προπονήσεις. Επιπροσθέτως, η Λαύρα Αργυρούπολης θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών, την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 19:00, εντός έδρας.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

Η προετοιμασία που ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου παρουσία του προπονητικού team, του Αντιπροέδρου Ι. Κυριαζή, του Γ.Γ. Παγούδη Ι. και μελών της Διοίκησης συνεχίζεται με τους αθλητές μας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις.
Στόχος η δημιουργία ενός συνόλου έτοιμου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται!
Πρώτο φιλικό για την ομάδα μας την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 19:00 στο γήπεδο μας με τον Θρίαμβο Αθηνών. Τέλος το Δ.Σ εύχεται σε όλους τους προπονητές, αθλητές και φίλους της ομάδας της ΚΑΡΔΙΑΣ μας, μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες !!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35