social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη για τον Απόλλων Χαλανδρίου, 4-0 τον Μικρασιατικό

Πρώτη νίκη για τον Απόλλων Χαλανδρίου, 4-0 τον Μικρασιατικό

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ πέτυχε η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Μικρασιατικού, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

 

Το σκορ για την ομάδα του Χρήστου Βλάχου άνοιξε ο Γιώργος Κούτσιας στο 13', με τον Παγώνη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του δύο λεπτά μετά. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, με τον Μήτρου να ευστοχεί στο 31' από την άσπρη βούλα.

Το τελικό ευρύ 4-0 διαμορφώθηκε στο 65' από τον Στεργιώτη που μόλις είχε περάσει στο ματς, ενώ η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο ματς ήταν στο 44', όταν και ο Αλευρής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από απευθείας φάουλ.

Έτσι, το σωματείο του Χαλανδρίου ανέβηκε στην 7η θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ ο νεοφώτιστος Μικρασιατικός έπεσε στην 13η θέση με έναν λιγότερο.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης (79' Οικονομόπουλος), Ψάλλας, Παστρικός, Αγκόλλη, Χατζής (63' Λέλεκας), Κανδεράκης, Κούτσιας (55' Στεργιώτης), Μήτρου (79' Μήτρου), Παγώνης (63' Καλημέρης)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Σταμπουλίδης): Κακοσάιος, Αμπάζι (46' Βάγγαλης), Αλευρής, Μεσίνι, Καραθανάσης, Γκουρνέλος, Βουτυράς, Σάββας (43' Καρατζάς), Καρακάσης (46' Παπούλιας), Σμυρνάκης (66' Σαρακινός), Γρυπάρης (61' Γεωργίου)


Σχετικά άρθρα

Ευχαριστίες Ηλυσιακού σε Μικρασιατικό

Μοιράστηκαν από έναν βαθμό Πανερυθραϊκός και Κένταυρος Βριλησσίων (0-0)

Τα διαρκείας του Αστέρα Ζωγράφου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35