social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημα Κύβελος και Μαθιούδης στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Επίσημα Κύβελος και Μαθιούδης στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Νέες μεταγραφικές προσθήκες στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα γι’ αυτήν την απαιτητική σεζόν στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς στην διάθεση του προπονητή Νίκου Κουνάδη είναι ήδη ο Γιώργος Κυβέλος και ο Γιάννης Μαθιούδης.

Μάλιστα οι δύο νέοι παίκτες της Αγίας Ελεούσας, ήταν στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της ΑΠΕ με τους Τράχωνες, χθες Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, για την 3η αγωνιστική, όπου η ομάδα της πόλης μας γνώρισε την ήττα με 1-0.

 

Για τα δελτία των δύο παικτών έγινε κυριολεκτικά αγώνας… δρόμου, τα οποία εκδόθηκαν αργά την Παρασκευή που μας πέρασε, και έτσι ο μεν έμπειρος Γιώργος Κύβελος έπαιξε σε όλο τον αγώνα, ενώ ο 15χρονος Γιάννης Μαθιούδης, πήρε το … «βάπτισμα» του πυρός από τον προπονητή της ομάδας, και παρά το νεαρό της ηλικίας του, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και κάθισε στον πάγκο, δείγμα ότι η ομάδα πιστεύει στο αστείρευτο ταλέντο του και ο μικρός συμπολίτης μας θα ακολουθήσει κανονικά όλο το πρόγραμμα του ανδρικού τμήματος, προκειμένου να του δοθούν και οι ανάλογες ευκαιρίες.

 

Ο 24χρονος Γιώργος Κυβέλος, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, περισσότερο ως ανασταλτικό χαφ, δηλαδή σε ένα νευραλγικό κομμάτι, όπου σε μια τέτοια κατηγορία η ισορροπία στο κέντρο του γηπέδου αποτελεί καίριο προτέρημα.

 

Ο Γιώργος Κυβέλος, που δεν είναι άγνωστος στην ομάδα της πόλης μας, καθώς φόρεσε παλαιότερα τη φανέλα της ΑΠΕ, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου.

 

Σε ηλικία 16 ετών (2012-2013) πραγματοποίησε 16 συμμετοχές και σημείωσε 3 γκολ με το χαϊδαρωτικο σωματείο στην Β΄ ΕΠΣΑ, την επόμενη περίοδο 2013-2014 στην ίδια κατηγορία κατέγραψε μία (1) συμμετοχή, ενώ πάλι στην Β΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2014-2015 έπαιξε σε 14 ματς, πανηγυρίζοντας την άνοδο με τον Θρίαμβο στην Α΄ κατηγορία, με τον οποίο την αγωνιστική χρονιά 2015-2016 κατέγραψε 3 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας.

 

Εν συνεχεία έρχεται στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου την περίοδο 2016-2017 έπαιξε σε 27 αγώνες (1 γκολ) της Α΄ Αθήνας, ενώ την ακολουθεί και στην Β΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2017-2018, όπου αγωνίστηκε 28 φορές και πέτυχε 4 γκολ.

 

Την επόμενη χρονιά 2018-2019 κάνει το άλμα και παίζει στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα της ιστορικής Προοδευτικής, ενώ με τους «βυσσινί» του Κορυδαλλού αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, όπου πέτυχαν την επιστροφή τους στην Γ΄ Εθνική.

 

Ο μικρός – 15χρονος – στόπερ Γιάννης Μαθιούδης, αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις ταλέντων, και θεωρείται ότι έχει μέλλον.

 

Γεννημένος στις 22 Μαρτίου 2005, ξεκίνησε να κλωτσά την μπάλα σε ηλικία 5 ετών στα μικρά τμήματα της ΑΠΕ, και έφτασε μέχρι την κ14 της ομάδας μας (την σεζόν 2018-2019 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ είχε 30 παιχνίδια και 12 γκολ), όπου ξεχώρισε σε αυτό το τμήμα, γεγονός που οδήγησε τον Ολυμπιακό να το αποκτήσει στις 31Μαίου 2019.

 

Ο Γιάννης Μαθιούδης την σεζόν 2019-2020, μετείχε στο τμήμα υποδομών του Ολυμπιακού, αλλά κάποιες αλλαγές στην οργάνωση των ακαδημιών του Πειραϊκού συλλόγου τους περασμένους μήνες, έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό να μείνει ελεύθερος, γεγονός που κινητοποίησε τους παράγοντες της ΑΠΕ, οι οποίοι κινήθηκαν άμεσα και έφεραν τον παίκτη στην ομάδα, με την προοπτική να δουλέψει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο ανδρικό τμήμα.

 

Ο Γιάννης Μαθιούδης είναι μαθητής της Α΄ τάξης του 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας (πιο πριν 5ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο).

 

Να σημειώσουμε ότι, όπως και στην περίπτωση του Νεκτάριου Διαμάντη, που από την ΑΠΕ βρέθηκε στον Παναθηναϊκό, έτσι και στην ανάδειξη του Γιάννη Μαθιούδη, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο ιστορικός παράγοντας του συλλόγου, κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ.

 

Στην κεντρική φώτο (1) ο Γιώργος Κυβέλος με τον Γεν. Γραμματέα της ΑΠΕ κ. Ναπολέων Δάκουρα, ενώ στην φώτο 2, οι δύο εκ των Αντιπροέδρων της Αγίας Ελεούσας, Γρηγόρης Μαγαλιός (αριστερά) και Γρηγόρης Καίσαρης (δεξιά), έχοντας ανάμεσα τους τον 15χρονο Γιάννη Μαθιούδη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35