social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλεξάκης: «Πάντα μοναδικός στόχος η νίκη»

Αλεξάκης: «Πάντα μοναδικός στόχος η νίκη»

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται ο Ήφαιστος Περιστερίου για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (11/10) με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, στα παλίσια της 4ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου.

 

Η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη είναι η μοναδική που διατηρεί το απόλυτο με τρεις νίκες στον όμιλο της, και αυτό θα προσπαθήσει να επεκτείνει και στο ματς της Κυραικής 11/10 στις 16:15 στο Παλαιό Φάληρο. Από την άλλη, η νεοφώτιστη Δάφνη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογιας μαζί με Πανερυθραϊκό και Θύελλα Αγ. Δημητρίου στους 7 βαθμούς, «απειλώντας» έτσι τους πρωτοπόρους.

Ο τεχνικός του Ήφαιστου Περιστερίου μίλησε στο soccerlive.gr αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα κατέβει στο ματς με στόχο μόνο τη νίκη, ενώ δεν έχει κάποια απουσία και ελπίζει σε κάποιο καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Είναι άλλο ένα ματς πρωταθλήματος και εμείς πάμε πάντα με ένα στόχο, τη νίκη, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός, ανάλογα βέβαια με το πόσο θα μας το επιτρέψει ο αντίπαλος. Δεν έχουμε κάποια απουσία για το ματς και ελπίζουμε σε κάποιο καλό αποτέλεσμα.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35