social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: «Κρίμα για τον κόσμο μας που ήρθε να μας δει»

Παπαδόπουλος: «Κρίμα για τον κόσμο μας που ήρθε να μας δει»

Τη πρώτη του απώλεια βαθμών είχε μετά την 2η αγωνιστική ο Χολαργός, που ήρθε ισόπαλος με 2-2 στην έδρα του Παπάγου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, σκορ όμως που δεν ήταν αρκετό για να τον ρίξει από τη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδόπουλου δεν μπόρεσε να περάσει επιτυχώς το δύσκολο εμπόδιο της ομάδα του Παπάγου και με την ισοπαλία αυτή παρέμεινε στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τον ΑΟ Περιστερίου.

Ο τεχνικός του Χολαργού μίλησε στο soccerlive.gr για το αποτέλεσμα στο γειτονικό ντέρμπι, ο οποίος φάνηκε αρκετά απογοητευμένος για τον κόσμο της ομάδας που πήγε στο γήπεδο, στους οποίους δεν κατάφεραν να δώσουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Αναλυτικά:

«Είχαμε μια πολύ κακή εμφάνιση στο ματς με τον Παπάγο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι κρίμα για τον κόσμο μας που είχε έρθει στο ματς και δεν τους δώσαμε το αποτέλεσμα που ήθελαν. Πληρώσαμε τα λάθη μας, δεν αντιδράσαμε μετά το 2-2 και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν θα σταθούμε σε αυτό, κοιτάμε πλέον στο ματς με τον ΑΟ Ιλίου, όμως είναι κρίμα για τον κόσμο μας, όπου είχαν έρθει πάρα πολλοί στο ματς και δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35