social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο ΓΣ Αργυρούπολης-Χάνει... έδαφος ο Άρης Πετρούπολης

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο ΓΣ Αργυρούπολης-Χάνει... έδαφος ο Άρης Πετρούπολης

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πανηγύρισε ο ΓΣ Αργυρούπολης που επικράτησε με 1-0 του Άρη Πετρούπολης στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου φτάνοντας τους 16 βαθμούς. Από την άλλη, οι Πετροπουλιώτες έμειναν για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη μένοντας πίσω όσον αφορά στη... μάχη της πρωτιάς αφού έχουν 8 βαθμούς.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για την απόφαση του διαιτητή, Ευθυμίου να υποδείξει πέναλτι στο 76' υπέρ των γηπεδούχων ,θεωρώντας ότι ο Αθηναίος ρέφερι εξάντλησε την αυστηρότητα του στο πέσιμο του Γκρεβτσίδη. 

Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στην παραπάνω φάση με πέναλτι ο Δρακοντίδης, με το α' ημίχρονο... να κυλάει χωρίς τη μεγάλη φάση.

Στην επανάληψη, ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά του Νησαριώτη, όπου η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 60' ο Μολφέσης είχε πραγματοποιήσει επέμβαση σε κεφαλιά του Γκρεβτσίδη.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρης ενέτεινε την πίεση του χάνοντας στο 88' σπουδαία ευκαιρία με τον Θανόπουλο. 

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης) Παγούδης, Τσάκαλος, Γοργάκης, Γεωργάκας, Γαβαλάς (63' Αγγελόπουλος),Κωστακης, Ζυγούρης (86' Γιαννίκος), Γκρεβτσίδης (90+3' Ντούβλης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης, Λεβέντης (63' Πιτσινός), 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θοδωρης Τρανος) Μολφέσης, Λάππα, Κορώνης (88' Ζέρβας), Δάρρας, Αχμέτ (75' Θανόπουλος), Τρακόσης, Καραδήμας (61' Κουτρούλης), Χριστούλης, Νησαριώτης, Λερούτσος (88' Σταυρόπουλος), Σαγανάς. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35