social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντόπουλος: Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να βλέπουν Netflix και να παίζουν playstation

Κωνσταντόπουλος: Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να βλέπουν Netflix και να παίζουν playstation

Μέσω δήλωσης του ο Δημήτρης Κωνσαντόπουλος, προπονητής του Αθηναϊκού εξέφρασε την εναντίωση του με την διακοπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου λόγω των μέτρων που πάρθηκαν για τον COVID 19.

Δείτε την άποψη του 

Θεωρώ υπερβολικό να σταματάει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός όσον αφορά τα αθλήματα που διεξάγονται σε ανοιχτά γήπεδα από τη στιγμή που μένουν ανοιχτά τα σχολεία και οι ίδιοι μαθητές που βρίσκονται στα σχολεία παίζουν ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι αεροπορικές πτήσεις λειτουργούν κανονικά και τα ΜΜΜ και αυτό που μας φταίει είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιοι κύριοι που θελουν να εναντιωθούν στην ΕΠΣΑ και ο σκοπός τους είναι συγκεκριμένος, καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι δεν θέλουμε τα παιδιά μας να βλέπου Netflix και να παίζουν playstasion. Θέλουμε να τα βλέπουμε να αθλούνται και να βρίσκονται στα γήπεδα. Είμαι σίγουρος ότι η Ένωση μας με πρωτεργάτη τον πρόεδρο μας Παναγιωτη Δημητριου θα κανει οτιδήποτε με ασφάλεια για να ξαναξεκινήοσυμε ώστε να μην χάσουμε αυτό που έχουμε χτίσει αυτούς τους μήνες.

Όσοι αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει με τη δυνατή φωνή μας να δώσουμε στους υπεύθυνους να καταλάβουν ότι η διακοπή δεν είναι λύση.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35