social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων έχει τον δικό του «μαέστρο»

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων έχει τον δικό του «μαέστρο»

Η κάθε ομάδα έχει το δικό της μαέστρο που όταν βρίσκεται σε ιδανική ημέρα είναι ικανός να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων τυγχάνει να έχει στο δυναμικό του τα τελευταία χρόνια τον Χρήστο Γκαβζίδη, έναν πολυτάλαντο μεσοεπιθετικό που αρκετές φορές με τις ικανότητες του έχει κάνει συμπαίκτες και αντιπάλους να χειροκροτούν.

Ο ικανότατος άσος είναι ο ενορχηστρωτής των «ερυθρόλευκων» με τον ίδιο να παραχωρεί συνέντευξη για τα όσα βιώνει στην ιστορική ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά

Χρήστο για ακόμη μια σεζόν στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Τι ακριβώς σε κάνε ικαι παραμένεις τόσα χρόνια στο σύλλογο;

«Πιστεύω πως δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που με έκανε να παραμείνω στην ομάδα τόσα χρόνια αλλά συνδυασμός πραγμάτων. Πρώτα απ' ολα το κλίμα της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν, το προπονητικό τιμ, η διοίκηση, η ιστορία του συλλόγου και φυσικά όταν είσαι και χρόνια «δένεσαι» με καταστάσεις».

Που μπορεί να φτάσει η ομάδα;

«Νομίζω ότι αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε με σιγουριά. Καθημερινά θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους και τη βαθμολογία αλλά πως θα βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Τι φιλοδοξίες έχεις;

«Φυσικά το ότι είμαι χρόνια στην ομάδα δεν σημαίνει ότι οι φιλοδοξίες μου σταματάνε και εχουν ταβάνι. Αντιθέτως θέλω όλο και περισσότερο να πανηγυρισω μία αναδο με αυτή την ομάδα και να κάνουμε το επόμενο βήμα αλλά αυτό απαιτεί πολλά πράγματα».

Η παρέα… των «Πόντιων» έχει παίξει ρόλο στην παραμονή σου στην ομάδα;

«Όπως προείπα είναι συνδυασμός πραγμάτων η παραμονή μου στην ομάδα τόσο χρόνια και εννοείται η παρουσία των ποντίων που είναι και παιδικοί μου φίλοι συμβάλει αρκετά σε αυτό».

Πως βλέπεις τον 1ο όμιλο;

«αυτός ο όμιλος είναι σίγουρα αποδεκτό απ' ολους ότι είναι ο πιο ανταγωνιστικος. Όποια ομάδα πιστέψει ότι κάποιο παιχνίδι είναι βατό θα το «πληρώσει» όπως έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις γι’ αυτό και κάνει το φετινό πρωτάθλημα τόσο συναρπαστικό».

Ένα μήνυμα για την πανδημία;

«Είμαστε προς το τέλος της περιπέτειας οπότε ότι έχουμε καταφέρει με κόπο τόσο καιρό θα ήταν κρίμα να χαθεί. Ξέρω ότι οικονομικά και κυρίως ψυχολογικά έχουμε καταπονηθεί πολύ όλοι μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας και στο ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35