social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαμιώτης: «Δεν χωράει το τοπικό τον Ηλυσιακό»

Σαμιώτης: «Δεν χωράει το τοπικό τον Ηλυσιακό»

Όλα τα πρόσωπα που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρακολουθούν το τελευταίο καιρό με αγωνία τις εξελίξεις, χωρίς ωστόσο να βλέπουν φως στον... ορίζοντα αφού δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό για την επανέναρξη της σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, άπαντες είναι αναγκασμένοι να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και κυρίως οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που βρίσκονται σε ομάδες που έχουν θέσει υψηλούς στόχους.

Ένας εξ αυτών είναι ο αρχηγός του Ηλυσιακού, Άκης Σαμιώτης, ο οποίος μίλησε στο Αθλητικό Πνεύμα για το πως θα είναι η ομάδα του μετά την επανέναρξη ενώ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Αθήνας.

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Θεωρώ ότι η εικόνα της ομάδας στα έως τώρα παιχνίδια δεν αντικατοπτρίζεται στον βαθμολογικό πίνακα, διότι βάσει απόδοσης θα επρεπε να βρισκόμασταν πιο ψηλά.»

Ο Ηλυσιακός εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είναι έτοιμος να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστικός

«Προφανώς η καραντίνα που βιώνουμε όλοι αντιβαίνει στην καθημερινότητα ενός ποδοσφαιριστή και γενικότερα ενός αθλητή, παρόλα αυτά το τεχνικό τιμ μας έχει δώσει ένα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποίο ο καθένας ακολουθεί κατ ιδίαν. Με γνώμονα αυτό ελπίζω να παρουσιαστούμε το ίδιο και περισσότερο ανταγωνιστικοί».

DSC_1498.jpg

Τι αποψη εχεις για το τοπικο πρωτάθλημα;

«Το αθηναϊκό τοπικό πρωτάθλημα είναι για μένα κάτι πρωτόγνωρο. Η μέχρι στιγμής άποψη που έχω διαμορφώσει είναι ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και ότι σε κάθε παιχνιδι πρέπει να είσαι υπέρ του δέοντος σοβαρός».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες του Άκη Σαμιώτη;

«Βήμα βήμα προχωράμε προς την υλοποίηση των στόχων μας και με τη βοήθεια του Θεού πραγματοποιούμε τις φιλοδοξίες μας. Πρωταρχικός στόχος αυτής της αγωνιστικής σεζόν είναι η άνοδος του Ηλυσιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35