social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: «Να μπει λογικό πλαφόν στις ομάδες για τα τεστ ή να συνδράμει η Πολιτεία»

Μαντζούνης: «Να μπει λογικό πλαφόν στις ομάδες για τα τεστ ή να συνδράμει η Πολιτεία»

Αποτελεί ένα από τους πιο έμπειρους προπονητής που εργάζονται στο πρωτάθλημα της Αθήνας έχοντας συνεισφέρει σημαντικά σε όσες ομάδες έχει δουλέψει.

Ο λόγος για τον προπονητή της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, Ανδρέα Μαντζούνη, ο οποίος σε δηλώσεις του στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη έναρξη της σεζόν, στις φήμες που θέλουν να ακυρώνεται το πρωτάθλημα και σε πολλά άλλα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη επανένταξη των ομάδων στα γήπεδα λέγοντας

"Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα έχουν μια πτώση. Είναι αρκετός ο χρόνος που έχουμε σταματήσει. Σε πολλά παιχνίδια μετά από το 60 και 70' θα βλέπουμε τις ομάδες να παρουσιάζουν κόπωση, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για rotation. Κάποιοι οι παίκτες που είναι βαρόμετρο για μια ομάδα θα τραβούν το μεγαλύτερο φορτίο των αγώνων και τα παιχνίδια δεν θα έχουν καλό ρυθμό. Εφόσον μας δώσουν 3 εβδομάδες προετοιμασίας νομίζω ότι θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος αλλά δεν θα είναι και πάλι ικανοποιητικός ο χρόνος. Το πρωτάθλημα δεν θα είναι καλό σε ποιότητα αλλά το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι να ξεκινήσει ο θεσμός και τίποτα παραπάνω".

Για την περίπτωση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση οι ομάδες να καλύπτουν τα tests ο κ. Μαντζούνης πρόσθεσε:

"Πιστεύω ότι εάν βάλει ένα πλαφόν-λογικό στα τεστ θα μπορούν να καλυφθούν ειδάλλως θα πρέπει να βρει η πολιτεία μια λύση".

Για το κίνδυνο των τραυματισμών που θα υπάρχει εφόσον οριστούν και μεσοβδόμαδα παιχνίδια, ο έμπειρος κόουτς πρόσθεσε

"Όπως σας προείπα, όλα τα ματς θα είναι σε κακό τέμπο. Σίγουρα δεν θα είναι έτοιμες οι ομάδες. Εφόσον μας υποχρεώσουν να αγωνιστούμε μεσοβδόμαδα θα πρέπει να σκεφτούμε οι προπονητές ποιους ποδοσφαιριστές πρέπει να επιβαρύνουμε λιγότερο".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ο ίδιος εφικτό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τόνισε:

"Για εμένα ότι αρχίζει πρέπει να τελειώνει. Έτσι το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει βέβαια με το βλέμμα να είναι στραμμένο στα κρούσματα, στις ΜΕΘ και στους θανάτους. Αφού όμως εμείς αθλούμαστε σε ανοιχτά τα γήπεδα νομίζω μπορούμε να ξεκινήσουμε. Σε αντίθετη περίπτωση δηλαδή εάν διακοπούν τα πρωταθλήματα θα υπάρχουν οδυνηρές συνέπειες. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δαπανήσει αρκετά χρήματα και δεύτερον στο κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών τα παιδιά θα απορροφιθούν σε άλλες ασχολίες που δεν συγκρίνονται με τον αθλητισμό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στις 10/1 να ανταμώσουμε στα γήπεδα. Άλλωστε για εμάς που έχουμε μεγαλώσει σε ένα γήπεδο, το ποδόσφαιρο είναι μια δεύτερη ζωή για εμάς"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35