social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τάμπραντζης: «Εάν ξεκινήσει το πρωτάθλημα 7 Φλεβάρη μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς καμία εμβόλιμη»

Τάμπραντζης: «Εάν ξεκινήσει το πρωτάθλημα 7 Φλεβάρη μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς καμία εμβόλιμη»

Αποτελεί ένα πρόσωπο ιδιαίτερα σεβάσμιο στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αφού με τη δουλειά του και την προσωπικότητα του έχει κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων του και των ομάδων.

Ο λόγος για τον προπονητή των Σουρμένων, Γιάννη Τάμπραντζη, ο οποίος μίλησε στο soccerlive.gr για το νέο έτος, την ενδεχόμενη επανέναρξη και την πορεία της ομάδας του.

Αρχικά έστειλε τις δικές του ευχές και αναφέρθηκε στο αν πρέπει να ξεκινήσει η σεζόν λέγοντας

"Υγεία εύχομαι σε όσο το κόσμο και να πάνε όλα καλά. Η θέση μου είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πάρουμε εμείς αυτή την απόφαση. Οι αρμόδιοι γιατροί είναι εκείνοι που θα μας δώσουν το "οκ". Πρέπει να τηρούμε κάποια δεδομένα. Όλοι θέλουμε να επανέλθουμε αλλά δεν είναι στο χέρι μας αφού κάθε μέρα πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι".

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις αρχές Φεβρουαρίου, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε

"Για όλους θα είναι το ίδιο. Όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Πιστεύω ότι από ένα υπολογισμό που έχω κάνει πρόχειρα, εάν ξεκινήσουμε 7 Φεβρουαρίου με καμία εμβόλιμη και μόνο το ρεπό του Πάσχα τελειώνουμε 20 Ιουνίου. Οπότε μπορεί να γίνει το πρωτάθλημα. Ακόμη και λίγο αργότερα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να γίνουν 2 με 3 εμβόλιμες ολοκληρώνεται αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα".

Όσον αφορά την πορεία των Σουρμένων ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:

"Κάναμε μια καινούργια ομάδα με νέα παιδιά. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θα έπρεπε, αν και σε κάποια παιχνίδια αδικηθήκαμε. Αυτό βέβαια πολλές ομάδες μπορούν να το ισχυριστούν. Παρ' όλα αυτά αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35