social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταμπουλής: «Ο κ. Κωνσταντόπουλος νομίζει ότι η εκκλησία αποτελεί μέσο για την επίτευξη του σκοπού του»

Σταμπουλής: «Ο κ. Κωνσταντόπουλος νομίζει ότι η εκκλησία αποτελεί μέσο για την επίτευξη του σκοπού του»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο ποδοσφαιριστής του Χολαργού, Μάνος Σταμπούλης, στην τοποθέτηση που έκανε ο προπονητής του Αθηναϊκού, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο soccerlive.gr (δειτε εδώ).

Ο άσος των κυανόλευκων ουσιαστικά απαντάει στον προπονητή των λόρδων θεωρώντας ότι το παράδειγμα που έδωσε με την... εκκλησία είναι άστοχο, υποστηρίζοντας ότι η κοινωνία χρειάζεται σύνεση και πρακτικές λύσεις.

Η απάντηση

Σε απάντηση των έκρυθμων δηλώσεων του κου Κωνσταντόπουλου και άλλων ομάδων, θα ήθελα να εκφράσω ορισμένες αμιγώς προσωπικές απόψεις αναφορικά με το θέμα της αναστολής των δραστηριοτήτων του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα βρίσκεται στο πέρας του δεύτερου κύματος μίας πανδημίας που έχει φέρει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας στα όριά της, οικονομικά και ψυχολογικά.
Λιγότερο γνωστό είναι ότι αυτό το δεύτερο κύμα μόνο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο άφησε πίσω του 9 κρούσματα στη «Θύελλα» Ραφήνας, 10 κρούσματα στην ομάδα Χολαργού, αλλά και 1 κρούσμα στην ίδια την ομάδα του κου Κωνσταντόπουλου, «Αθηναϊκός». Φυσικά, αυτά είναι τα διαπιστωμένα κρούσματα του ιού, με άγνωστη την παρεπόμενη διασπορά του στην κοινωνία. Παράλληλα, εκ του πρακτέου έγινε σαφές ότι δεν τηρούνταν απόλυτα οι κανόνες της γενικής γραμματείας αθλητισμού, όπως η μη χρήση αποδυτηρίων και απαγόρευση θεατών, έχοντας πλήθος περιπτώσεων που υπήρχε κοινό στους εξέδρες.
Εν ολίγης, όση είναι η ανάγκη για επανεκκίνηση του οργανωμένου αθλητισμού, άλλος τόσος και μεγαλύτερος φαίνεται εκ του αποτελέσματος πως είναι ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία, ένα αγαθό που περικλείει το ύψιστο θεμελιώδες δικαίωμα, την ανθρώπινη ζωή.
Πάρα ταύτα ο κος Κωνσταντόπουλος νιώθει ότι τον κοροϊδεύουν, πιστεύει ότι μία Εκκλησία αποκλίνουσα της Κυβερνητικής πολιτικής, αποτελεί έστω και χάριν λόγου, μέσο για την επίτευξη του κατά τον ίδιο δίκαιου σκοπού του. Το μόνο που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία είναι σύνεση και πρακτικές λύσεις. Οι άλογες ιαχές ορισμένων δεν φαίνεται να βοηθούν και σίγουρα δεν συνάδουν με τα σπουδαία ιδεώδη που προάγει .

Σταμπουλής Μάνος

Υ.Γ ουδεμία σχέση έχει η ομάδα του Χολαργού και η διοίκηση της με τις παραπάνω απόψεις


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35