social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντόπουλος: Εξέφρασα την άποψη μου χωρίς να προβάλω τις πολιτικές μου πεποιθήσεις

Κωνσταντόπουλος: Εξέφρασα την άποψη μου χωρίς να προβάλω τις πολιτικές μου πεποιθήσεις

Νέα τοποθέτηση από τον προπονητή του Αθηναϊκού, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, με αφορμή την έκταση που πήρε το θέμα με την πρώτη του δήλωση αναφορικά με το θέμα της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο "καπελάκιας" απαντάει σε εκείνους που εξαπέλυσαν επίθεση προς το πρόσωπο του, υπογραμμίζοντας ότι δεν αναφέρθηκε σε κανέναν πρόσωπο και ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του ποδοσφαίρου, χωρίς να εκφράζει τις απόψεις του με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις του.

Αναλυτικά

"Εγώ δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κανέναν. Είπα την προσωπική μου άποψη. Χιλιάδες οικογένειες βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης και ανέφερα ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση όπως σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, χωρίς να έχω πολιτικές προθέσεις όποιος κάποιοι άλλοι που αναφέρθηκαν στις δηλώσεις μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό του ποδοσφαίρου και η υγεία των ανθρώπων έχοντας τα μάτια μας ανοιχτά για να δούμε τι γίνεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης γύρω-γύρω'.

Υ.Γ. Δεν μπορεί να είναι άλλα πράγματα λειτουργικά σε ανοιχτούς χώρους και όχι το ποδόσφαιρο. Το εξηγώ για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι παίζω με την υγεία των ανθρώπων".


Σχετικά άρθρα

Χρήστος Βλάχος: «Το σκορ δεν δείχνει την ακριβή εικόνα του αγώνα»

Νίκη... μισός τίτλος για τον Μικρ. Αστέρα, 1-2 τη Διάνα στην Ηλιούπολη

Πλησιάζει στον Αστέρα Βάρης ο Ψυχογιός!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35