social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεϊμαρογλου: «Στην Δόξα Βύρωνος ζούμε την κάθε στιγμή ξεχωριστά»

Μεϊμαρογλου: «Στην Δόξα Βύρωνος ζούμε την κάθε στιγμή ξεχωριστά»

Φέτος υπερασπίζεται την εστία της Δόξας Βύρωνος βλέποντας την ομάδα του να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον Άγγελο Μεϊμάρογλου ή αλλιώς για τον φύλακα αγγελο της κυανής θεάς.

Ο ικανότατος πορτιέρο μίλησε στο soccerlive.gr για την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος όπως επίσης και για τους στόχους

Αναλυτικά

Αρχικά ρωτήθηκε για το που οφείλεται η πορεία και εάν θεωρεί ότι η Δόξα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα λέγοντας: "Η πορεία που έχουμε κάνει θεωρώ για μια ομάδα που ανέβηκε από Β κατηγορία στην Α κατηγορία, θεωρείται εντυπωσιακή, και μας έχει κάνει χαρούμενους. Από την άλλη η Δοξα ειναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί είτε το θέλει είτε όχι λογο της ιστορίας της. Η μέχρι στιγμής πορεία μας πιστεύω ότι βασίζεται στο σύνολο ανθρώπων που απαρτίζουν την ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή και τους οπαδούς. Πρόκειται για δεμένη ομάδα- οικογένεια όπου πάντα υπάρχουν προβλήματα αλλά όταν τα συζητάς και τα λύνεις σε βγάζουν πιο δυνατό. Το να θέσω ως στόχο το πρωτάθλημα θα το ήθελα, αλλά από την άλλη πιστεύω θα μας χαλάσει αυτό που έχουμε και θα μας μεταφέρει άγχος. Πιστεύω το να είμαστε ελεύθεροι και το να κοιτάμε μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα μπορεί να μας κάνει πρωταθλητές χωρίς άγχος, χωρίς πίεση. Αν δει κάποιος το ρόστερ μας θα δει ότι υπάρχουν παίχτες που μπορούν να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα, αφού έχουν την εμπειρία και επίσης έχουμε και το ταλέντο, αλλά και πάλι εμείς θα κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος βλέπουμε".

Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση υπογράμμισε: "Η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση είναι κατι παραπάνω από προσπάθεια, ίσως υπέρβαση. Από πέρσι που είμαι στο σύλλογο, προσπάθησαν να μας έχουν ευχαριστημένους. Ήταν σωστοί σε όλες τις υποχρεώσεις τους, και το σημαντικότερο ήταν εκεί όταν τους χρειαζόσουν. Δεν τους ψάξαμε ούτε μια φορά. Ήταν πάντα εκεί όταν τους θέλαμε. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο και φέτος, από κοντά και άλλοι άνθρωποι και μακάρι όσοι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την Δόξα να έρθουν γιατί το κλίμα είναι πολύ καλό".

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του λέγοντας: "Τώρα για τις φιλοδοξίες μου, όσο βρίσκεσαι σε μια ομάδα σαν την Δοξα Βύρωνος, όταν σου έχουν φερθεί τόσο άψογα σκέφτεσαι τι μπορείς να καταφέρεις μαζί της. Zεις το τώρα και εγώ το τώρα με την Δόξα το απολαμβάνω νιώθω κομμάτι της. Από την άλλη όνειρα έχουμε και θα ήθελα να με δω στην Β εθνική σε κάποια ομάδα η ακόμα και στο εξωτερικό να δω παραστάσεις από αλλού ανεξαρτήτου κατηγορίας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35