social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θανασάς: «Με τα τωρινά δεδομένα οδεύουμε σε ακύρωση των πρωταθλημάτων»

Θανασάς: «Με τα τωρινά δεδομένα οδεύουμε σε ακύρωση των πρωταθλημάτων»

Τα τελευταία χρόνια έχει... παραδοθεί και σωματικά και ψυχικά για την ΑΕ Χαλανδρίου και ίσως θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους προέδρους των "πρασίνων".

Ασφαλώς αναφερόμαστε στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Αλέξη Θανασά, ο οποίος έχοντας πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πριν μερικά χρόνια στον τελικό με τον Ηλυσιακό, σίγουρα θα έχει θετικές αναμνήσεις να θυμάται.

Πέρυσι η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην Α' ΕΠΣΑ σε μια "κουτσουρεμένη" χρονιά λόγω covid, ενώ φέτος, με τη συμμετοχή της στον 2ο όμιλο στην Α' ΕΠΣΑ έδειξε ότι πατάει καλά στην κατηγορία.

Παρ' όλα αυτά, η πανδημία δεν επέτρεψε στους πράσινους να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, με τον έμπειρο παράγοντα να μιλάει στο soccerlive.gr για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Αναλυτικά

"Νομίζω ότι με τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή θεωρείται αδύνατη η συνέχιση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Υπάρχουν δεδομένα που μας καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή των ομάδων μας στις δραστηριότητες. Ελπίζουμε να βελτιωθούν τα πράγματα μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ειδάλλως πάμε για ακύρωση της σεζόν. Στην ομάδα μας πάντως οι παίκτες ακολουθούν τα προγράμματα που τους έχουν δοθεί από το τεχνικό επιτελείο καθώς σε περίπτωση που μας δώσει το "οκ" η ΕΠΣΑ να είμαστε έτοιμοι. Το Χαλάνδρι οπότε χρειαστεί θα είναι έτοιμο και γι αυτό δουλεύουμε".

Ερωτηθείς εάν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τις επτά πρώτες αγωνιστικές ο ίδιος τόνισε: "Νομίζω ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Αξίζαμε καλύτερη συγκομιδή είτε επειδή σε κάποια ματς αδικήσαμε τους εαυτούς μας είτε επειδή σε κάποια άλλα διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35