social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ολοκλήρωση α' γύρου και play-off/play-out προτείνουν οι Άγιοι Ανάργυροι

Ολοκλήρωση α' γύρου και play-off/play-out προτείνουν οι Άγιοι Ανάργυροι

Στους Αγίους Αναργύρους περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις με την ομάδα να έχει εκφράσει τους προβληματισμούς της αναφορικά με το εάν θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα με τις υπάρχουσες προκυρήξεις.


Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση όπως αναφέρει το ρεπορτάζ σκέφεται να προτείνει στην διοργανώτρια αρχή ένα πλάνο ούτως ώστε θα μπορεί να υλοποιηθεί πιο εύκολα για ολοκληρωθούν με κάποιο τρόπο οι φετινές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, οι Άγιοι προτείνουν να ολοκληρωθεί ο α' γύρος κανονικά σε όλους τους ομίλους και στη συνέχεια σε μορφή play-off και play-out να διεκδικήσουν οι ομάδες το στόχο της ανόδου ή της παραμονής.

Για παράδειγμα στους 3ους ομίλους της Α' ΕΠΣΑ, οι πρώτες επτά ομάδες να διεκδικήσουν σε μίνι πρωτάθλημα την άνοδο (θα έχουν εξασφαλίσει την παραμονή) και οι άλλες επτά σε έναν δεύτερο όμιλο να παλέψουν για την παραμονή.

Ασφαλώς η Ένωση δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει προτείνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα κινηθούν και οι άλλες ομάδες, με τους Αγίους Αναργύρους να είναι η πρώτη ομάδα που δημόσια καταθέτει την αποψη της και προτείνει κάτι


Σχετικά άρθρα

Νίκος Γιαννουλάκης: «Μονόδρομος η νίκη με Ηλιούπολη»

Κοσμάς: Συγχαρητήρια στους παίκτες μας

Βογατσάς: Εκπαιδευτικό και υγιές περιβάλλον για τα παιδιά η ακαδημία της Νέας Ιωνίας [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35