social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζευγίτης: «Να επιστρέψουμε όταν οι συνθήκες γίνουν ιδανικές»

Ζευγίτης: «Να επιστρέψουμε όταν οι συνθήκες γίνουν ιδανικές»

Μια ψύχραιμη τοποθέτηση έκανε στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος της Διάνας Ηλιούπολης, Γιάννης Ζευγίτης, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν τα τελευταία 24ωρα και αφορούν την ενδεχόμενη επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε στο soccerlive.gr υπογραμμίζοντας ότι ναι μεν η Διάνα τάσσεται υπέρ της επανέναρξης των πρωταθλημάτων ωστόσο αυτό θα πρέπει να γίνει εφόσον έχουν διασφαλιστεί όλα τα μέτρα που απαιτούνται.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και τύχη σε όλο το κόσμο. Γρήγορα να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε. Το γήπεδο έχει λείψει σε όλους. Είναι δεδομένο. Όμως στην παρούσα φάση οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να επιστρέψουμε. Σαν σωματείο θέλουμε να επιστρέψουμε στη δράση όμως αυτό θα πρέπει να γίνει εφόσον τηρούνται κάποιοι κανόνες που διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία. Σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί φορέας ή κάποιος όμιλος που θα καλύψει τα τεστ (Δήμοι, Περιφέρειες ή κάποιος Ιατρικός όμιλος). Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα. Αυτό που με ανησυχεί είναι η άγνοια στην οποία βρισκόμαστε καθώς δεν βγαίνει κάποιος ειδικός με τον αθλητισμό να μιλήσει υπεύθυνα να μας μιλήσει με σοβαρότητα και ειλικρίνεια".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35