social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δρυμωνίτης: Η επανεκκίνηση δείχνει δύσκολη καθώς τα μέτρα δεν τηρούνται

Δρυμωνίτης: Η επανεκκίνηση δείχνει δύσκολη καθώς τα μέτρα δεν τηρούνται

Ο Παπάγος φέτος ξεκίνησε εκρηκτικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ, παρ' όλα αυτά, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις καθώς ο κορωνοϊός ανέκοψε την πορεία του συγκροτήματος του Γιάννη Ντόκου.

Στη διαδρομή αυτή ξεχώρισαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και ένας εξ αυτών ήταν ο Θοδωρής Δρυμωνίτης.

Ο 25χρονος επιτελικός μέσος παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive.gr όπου στάθηκε στο θέμα της επανέναρξης λέγοντας: "Για αρχή να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία σωματική και ψυχική. Όπως όλοι μας έτσι κι εγώ θα ήθελα να αρχίσω ξανά να αγωνίζομαι κάθε Κυριακή, να προπονούμαι κάθε μέρα, να κάνω αυτό που αγαπάω αλλά στην παρούσα φάση η επανέναρξη φαντάζει δύσκολη. Δυστυχώς δεν μπορεί να καταστεί εφικτό να ξαναγίνουν προπονήσεις και αγώνες χωρίς να υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης. Τα μέτρα στα τοπικά πρωταθλήματα δεν τηρούνται με συνέπεια τα πρωτόκολλα να μην μπορούν να εφαρμοστούν. Με γνώμονα την υγεία θεωρώ τη δεδομένη χρονική στιγμή ότι είναι δύσκολο όσο κι αν θέλουμε να υπάρξει επανεκκίνηση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς κάθε ο ερασιτέχνης την επόμενη μέρα είναι εργαζόμενος, οικογενειάρχης και ούτω καθεξής με κίνδυνο την μετάδοση σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση".

Για την πορεία του Παπάγου, ο ικανότατος μέσος δήλωσε: "Όσον αφορά τον Παπάγο έχουμε πραγματοποιήσει μια θετική αρχή στο πρωτάθλημα κι επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο πιστεύω αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε κάποια παιχνίδια που κρίθηκαν στην λεπτομέρειες θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς και να είχαμε υψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε κάθε αντίπαλο , στόχος μας είναι πάντα η νίκη κι αυτό φαίνεται κι από τα αποτελέσματα ανεξαρτήτως έδρας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ομάδας είναι ότι αγωνιζομαστε όλοι για τον συμπαίκτη μας σαν μια γροθιά, παίκτες με ποιότητα και παραστάσεις είμαστε όλοι φίλοι, μια οικογένεια και κλίμα που δεν μπορείς να συναντήσεις εύκολα. Αυτή η εικόνα βγαίνει και στο γήπεδο και αυτός είναι ο κυρίως λόγος που μας κάνει μια δύσκολη ομάδα για κάθε αντίπαλο. ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι μόνο ο εαυτός μας και κανείς άλλος. Εύχομαι πολύ σύντομα όλοι μας να ξαναβρεθούμε και πάλι στα γήπεδα και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και μας έχει λείψει περισσότερο αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μας."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35