social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεβέντης: «Ανοίξτε επιτέλους τα γήπεδα»

Λεβέντης: «Ανοίξτε επιτέλους τα γήπεδα»

Μέσω ανάρτησης στην σελίδα του facebook ο προπονητής του ΓΣ Αργυρούπολης, Γιάννης Λεβέντης, έκανε μια αποτίμηση των πεπραγμένων για τα όσα συμβαίνουν γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μιλώντας για τα θετικά και τα αρνητικά.

Αναλυτικά

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες που βρισκόμαστε μακριά από την αγαπημένη μας απογευματινή ασχολία και είναι άγνωστο ακόμα πόσο θα περιμένουμε για να δούμε ξανά παιδιά στα γήπεδα. Τα σχολεία άνοιξαν, πολλά μαγαζιά άνοιξαν, το κυνήγι και το ψάρεμα παίρνουν σειρά αλλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο - αυτό το τόσο συναρπαστικό - άθλημα στον πάγο. Δυστυχώς κανένας σίγουρα από τους υψηλά ιστάμενους που αποφασίζουν δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με ένα άθλημα που είναι πολύ εγκεφαλικό, ένα άθλημα που χρειάζεται εξαιρετική τακτική και ψυχολογία και που για να το καταλάβεις σε βάθος, πρέπει να έχεις ξοδέψει ατελείωτες ώρες μελέτης και παρατήρησης. Μερικοί από εμάς ασχολούνται σχεδόν 50 (πενήντα) χρόνια και ακόμα μαθαίνουμε. Και έρχεται ξαφνικά από το πουθενά κάποιος και σου λέει αυτό θα το κάνεις ''έτσι'', επειδή το κάνει ο φίλος μου ή μου το είπανε. Και έτσι διαλύεται εύκολα κάτι που έχεις κτίσει με πολύ κόπο. Μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού θα χρειαστούμε όλες τις ειδικότητες γιατρών για να επανέλθουμε σε μια φυσιολογική κατάσταση. Η ποδοσφαιρική χρονιά για τους άντρες χάθηκε. Τουλάχιστον να σώσουμε την ποδοσφαιρική χρονιά των παιδιών. ΑΝΟΙΧΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! Βαρεθήκαν να παίζουν τένις και γκολφ.
Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, γιατί είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα: 1) Κυριότερο πρόβλημα το κλείσιμο του Α' γηπέδου για αλλαγή χλοοτάπητα. Αυτό είχε ως συνέπεια να σκορπίσει η υποδομή κυρίως στα τέσσερα σημεία της Αργυρούπολης. 2) Πρόβλημα μεγάλο η αποχώρηση για διαφόρους λόγους 8 ποδοσφαιριστών που είχαν πολλές συμμετοχές στην ανδρική ομάδα. 3) Άλλαξε ο συνεργάτης μου στην ανδρική ομάδα. Αντί για τον Υφαντή ανέλαβε ο Μανώλης ο Λιναρδάκης.
4) Άλλαξε ο πρόεδρος. Ο κύριος Καλύβας κατόπιν δικής του επιθυμίας άλλαξε αμοιβαία θέση με τον αντιπρόεδρο Λαϊνα Σωτήρη τονίζοντας ότι θα βοηθήσει, όπως βοηθούσε ,από το καινούριο του πόστο. 5) Δυστυχώς με πολλές επιχειρήσεις κλειστές οι χορηγίες ήταν ελάχιστες και το οικονομικό πρόβλημα λύθηκε με εσωτερική προσφορά όπως γίνεται πάντα στις ερασιτεχνικές ομάδες. Είχαμε όμως και θετικά: 1) Χάσαμε λιγότερα παιδιά από ότι υπολογίζαμε λόγω κλειστών γηπέδων. 2) Επέστρεψαν πίσω ποδοσφαιριστές που είχαν φύγει από την ομάδα: ΤΣΑΚΑΛΟΣ-ΝΤΟΥΒΛΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΡΚΟΛΗΣ-ΚΟΚΚΙΝΕΛΗΣ παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας. 3) Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ξαναβρέθηκε η χημεία του συμβουλίου. 4) Η πορεία της ανδρικής ομάδας ήταν καλύτερη του αναμενόμενου. Η ομάδα σε 7 αγώνες βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Επίσης έχει περάσει και στους 16 του κυπέλλου αποκλείοντας 2 ομάδες Α' κατηγορίας. Συνολικά σε 9 επίσημους αγώνες έχει 7 νίκες 1 ήττα και 1 ισοπαλία. Μάλιστα στα δύο τελευταία παιχνίδια κέρδισε δύο από τους διεκδικητές του τίτλου: ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ εκτός έδρας και ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ εντός έδρας. Ουσιαστικά ο στόχος παραμονής είναι πολύ κοντά. 5) Πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του Φώτη Χριστογιάννη στον Ολυμπιακό Πειραιώς. 6) Και ένα πιο ασήμαντο νέο για τους ''φίλους'' της ομάδας που έχουν τρομερό άγχος, έγινε η εγγραφή μας στο μητρώο της Γ.Γ.Α. Βέβαια για να πούμε την αλήθεια, ο Πρόεδρος Σωτήρης Λαϊνας, Ασημάκης Κωνσταντίνος και
Κοκκινέλης Δημήτρης ξεπέρασαν τους εαυτούς τους έχοντας να αντιμετωπίσουν ατελείωτες διαδρομές και γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους σε αυτές τις δύσκολες μέρες βρίσκονται κοντά μας και πιστεύουν σε αυτό που κάνουμε.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35