social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αντωνόπουλος: Λίγες ομάδες σαν το Ηράκλειο στην Αθήνα

Αντωνόπουλος: Λίγες ομάδες σαν το Ηράκλειο στην Αθήνα

Αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους εξτρέμ που έχει αναδείξει η ΑΕ Ηρακλείου, έχοντας πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικές εμφανίσεις στην Α' ΕΠΣΑ

Ο λόγος για τον Βασίλη Αντωνόπουλο, που έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα των "νερατζούρι" δείχνοντας ότι έχει όλα τα εφόδια για να αγωνιστεί σε ανώτερη κατηγορία εφόσον το επιλέξει τα επόμενα χρόνια.

Ο σπουδαίος εξτρέμ μίλησε στο soccerlive.gr για την πορεία που έχει κάνει η ομάδα του τις επτά πρώτες αγωνιστικές, έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς μετά από επτά ματς.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

"Αρχικά να τονίσω ότι περνάμε όλη μια δύσκολη κατάσταση και ελπίζουμε να επιστρέψουμε άμεσα σε αυτό που αγαπάμε το γήπεδο. Από εκεί και πέρα, η μέχρι τώρα πορεία μας δεν με ικανοποιεί. Έχουμε δουλέψει αρκετά αλλά λόγω έλλειψης συγκέντρωσης έχουμε χάσει βαθμούς στα τελευταία λεπτά τουλάχιστον σε 3 παιχνίδια. Σίγουρα η συγκέντρωση είναι ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσουμε αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό όταν με το καλό επιστρέψουμε στα γήπεδα.
Πέρυσι η πρόωρη λήξη του πρωταθλήματος μας στέρησε την διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Φέτος η διοίκηση συνέχισε την μεγάλη της προσπάθεια κρατώντας τον κορμό και κάνοντας ποιοτικές προσθήκες. Είναι δίπλα μας σε όλο το διάστημα μέχρι και τώρα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε με τον καλύτερο τρόπο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Για τον όμιλο που συμμετέχει το Ηράκλειο, ο κ. Βασίλης Αντωνόπουλος δήλωσε: 
"Είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο, πιστεύω 100% στην ομάδα μου. Είμαστε μαζί από πέρυσι, ξέρουμε καλα ο ένας τον άλλον και τα παιδιά που ήρθαν φέτος έχουν ενσωματωθεί άψογα στην ομάδα. Συνεπώς εφόσον υπάρχει η ποιότητα και το οικογενειακό κλίμα που ανέκαθεν υπήρχε στο Ηράκλειο, μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Για τα φαβορί που θεωρεί ο ίδιος, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δήλωσε:
Υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι φαβορί για την άνοδο. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και εφοσον είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα


Σχετικά άρθρα

Η Κηπούπολη γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας...

Γιάννης Αγοραστός: «Η νίκη αφιερωμένη στον Ρέτζο» [vid]

Χαλάνδρι: Εκμεταλλεύεται το ρεπό με φιλικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35