social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: «Τυχερός που βρίσκομαι στην Κηπούπολη-Μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα»

Παπαδόπουλος: «Τυχερός που βρίσκομαι στην Κηπούπολη-Μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα»

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος φέτος αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση της Κηπούπολης αναλαμβάνοντας ένα δύσκολο έργο καθώς η ομάδα αποφάσιζε να γυρίσει σελίδα σε πολλούς τομείς.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων συμμετέχοντας στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ είχε πραγματοποιήσει ικανοποιητική εκκίνηση, με το έργο του έμπειρου προπονητή να κρίνεται επιτυχημένο.

Συγκεκριμένα, οι κόκκινοι μετά τα πρώτα επτά ματς βρίσκονται στην 7η θέση μαζί με τον Άγιαξ Ταύρου και την Ανθούπολη έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν και πόση δύσκολη μοιάζει η επιστροφή λέγοντας

"Ίσως είμαι από αυτούς που δεν έχουν μεγάλη δόση αισιοδοξίας. Ο χρόνος δεν επαρκεί έτσι οπως κυλούν οι καταστάσεις. Από την άλλη εάν θέλει η Πολιτεία και δώσει το οκ η διοργανώτρια μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ας ολοκληρωθεί και τέλη Ιουλίου. Εάν θέλουν μπορεί να βρεθεί λύση".

Για το στοιχεί που τον προβληματίζει περισσότερο, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε

"Η μεγάλη αποχή θα μας προβληματίσει. Ιδιαίτερα η αποχή από τους αγώνες είναι σημαντική. Άλλο να απασχολείς έναν ποδοσφαιριστή με αγωνιστική δραστηριότητα και άλλο με προπονήσεις. Από την άλλη η πανδημία είναι έτσι όπου οι ειδικοί παίρνουν αποφάσεις για το γενικό καλό".

Για τη συνεργασία που είχε τους πρώτους μήνες με τη διοίκηση, το πρώην στέλεχος στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ υπογράμμισε

"Είχα μια καλή συνεργασία και ίσως ήμουν τυχερός με την κατάσταση που βρήκα στο συλλογο. Είμαστε σε καλό δρόμο με όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία και πιστεύω να αποδώσει η συνεργασία σε βάθος χρόνου. Είμαστε μέσα σε αυτά που έχουμε πει όσον αφορά τη φιλοσοφία και βλέπω καλό μέλλον. Όμως στο ποδόσφαιρο είναι ρευστά τα πράγματα και από μέρα σε μέρα αλλάζουν". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35