social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συγχαίρουν Δημητρίου οι Τράχωνες

Συγχαίρουν Δημητρίου οι Τράχωνες

Με ιδιαίτερη χαρά και αυτονόητη προσδοκία ανταποκρινόμαστε, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Τ. Αλίμου, στο άκουσμα της είδησης της επανεκλογής του καθόλα άξιου Προέδρου της ΕΠΣΑ κου Παναγιώτη Δημητρίου στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η προσωπικότητα, το ήθος, η ευφυΐα και κυρίως η γνήσια και άδολη αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αποτελούν για εμάς εχέγγυο για να «ξανά αναστήσει» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που στενάζει ένα χρόνο τώρα από τον ζυγό της πανδημίας αλλά και να βοηθήσει με την πλούσια εμπειρία του στην ευγενή αναστήλωση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου υπό την ηγεσία του εμβληματικού «αρχηγού» και πλέον νέου Προέδρου της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη.

 

Η θαυμαστή θητεία όλα τα προηγούμενα χρόνια του κου Δημητρίου στα Διοικητικά δρώμενα της ΕΠΣΑ αποτελεί εγγύηση για την επίτευξη των κοινών στόχων όλων μας που αποσκοπούν στην ευημερία του ήδη ταλαιπωρημένου Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

 

Αγαπητέ πρόεδρε της καρδιάς μας, σας συγχαίρουμε, σας τιμούμε και σας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Καλές νέες επιτυχίες !

 

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Τ Αλίμου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35