social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βύρωνας: «Ενάντια στην απόφαση για ιδιωτικοποίηση των Θέατρων Βράχων και Λόφου Κοπανά»

Βύρωνας: «Ενάντια στην απόφαση για ιδιωτικοποίηση των Θέατρων Βράχων και Λόφου Κοπανά»

Μέσω δελτίο τύπου ο ΑΟ Βύρωνα τάχθηκε με τη σειρά τους κατά της απόφασης του εφετείου για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά και των Θέατρων Βράχων.

Αναλυτικά

Ο Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα ως προσφυγικό σωματείο προσβάλεται μόνο στη σκέψη πως δικαιώνονται χρυσόβουλα και φιρμάνια της οθωμανικής αυτοκρατορίας από ένα Ελληνικό δικαστήριο και φυσικά τάσσεται ενάντια στην απόφαση του εφετείου να κάνει δεκτό το αίτημα για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά των Θεάτρων Βράχων και των γηπέδων της Εργάνης.

Δηλώνουμε παρόντες με οποιοδήποτε τρόπο μας ζητηθεί από την Δημοτική αρχή και καλούμε και όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας και με όποιο μέσο διαθέτουμε στην αναίρεση της απόφασης. Το θέατρο Βράχων και τα γήπεδα της Εργάνης είναι ιδιοκτησία του λάου του Βύρωνα. Η πρόσβαση σε πάρκα και γήπεδα θα είναι πάντα ελεύθερη στα παιδιά μας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε κανέναν ιδιώτη να το αλλάξει αυτό.

Θα είμαστε ΕΔΩ μπροστάρηδες με όλους μαζί, ομάδες, συλλόγους και φυσικά θα είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου αλλά και όλων των δημοτικών παρατάξεων. Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως η δημοτική αρχή και οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις, θα κάνουν το χρέος τους προς τους πολίτες του Δήμου. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα αυτό.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο.ΒΥΡΩΝΑ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35