social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επεισοδιακή νίκη για την Αγία Παρασκευή

Επεισοδιακή νίκη για την Αγία Παρασκευή

Με το εύθραυστο 2-1 επιβλήθηκε η Αγία Παρασκυή επί της ομάδας του Γ.Σ. Αργυρούπολης, που εξέφρασε σφοδρά παράπονα, τόσο προς τους γηπεδούχους, όσο και προς τον διαιτητή Ευθυμίου.

Στο 17ο λεπτό, μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων οι οποίοι υπέπεσαν σε πέναλτι το οποίο και μετουσίωσε σε τέρμα ο Τζίτζης. Η ισοφάριση ήρθε για την Αργυρούπολη στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με την κοντινή κεφαλιά-ψαράκι του Υφαντή. Στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό διαδραματίστηκε η φάση που πυροδότησε όλη την ένταση του αγώνα. Με παίχτη των γηπεδούχων πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να τηρήσουν το fair play, με τους γηπεδούχους να τους κλέβουν την μπάλα. Αυτή κατέληξε στον Λαζόπουλο - ο οποίος την κοντρολάρει με το χέρι σύμφωνα με τουσ φιλοξενούμενους - που την σέντραρε και ο Κραψίτης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1. Ακολούθησε ένταση στο γήπεδο, με τον προπονητή της Αγίας Παρασκευής να αποβάλλεται. Η γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Κολλυνιάτη στο 72'. Οι γηπεδούχοι έμειναν σε τροχιά ανόδου, ανεβαίνοντας στους 28 βαθμούς, με την Αργυρούπολη να μένει στους 16 και τη 10η θέση.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Κολλυνιάτης, Χατζίου, Δημογιάννης, Λαζόπουλος (90' Μπόλης), Μποτσικάρης, Ψαραδέλλης (95' Ζαφείρης), Τσομπανάκος (75' Στυλιανού), Κραψίτης (89' Καρούτζος)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Μαργαρίτης, Σαμπάνης (46' Κακούτης), Δρακούλης, Σταθακόπουλος, Παπαθανασίου, Αργύρης (73' Νταλταρής), Υφαντής, Βλάχας (53' Ντάλταρης), Γκρεβτσίδης, Δρακοντίδης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35