social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε με... καρέ τερμάτων η Διάνα το 2019

Έκλεισε με... καρέ τερμάτων η Διάνα το 2019

Εμφατική νίκη με 4-1 πανηγύρισε η Διάνα Ηλιούπολης κόντρα στην Λυκόβρυση με τους γηπεδούχους να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, κλείνοντας τις υποχρεώσεις του 2019 με θετικό πρόσημο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν την ποιότητα τους ωστόσο η αλήθεια είναι ότι βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα που έδειξε να παλεύει το ματς.

Μόλις στο 4' ο Καζάκος με όμορφο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Στο 8' ο Σταματέλλος "πάγωσε" την Ηλιούπολη αφού με σουτ έκανε το 1-1. Στο 26' ο Καλλέργης αξιοποίησε το πέναλτι κάνοντας το 2-1, με τον Καλούδη να αποκρούει στο 57' το πέναλτι του Τασιούδη κρατώντας το 2-1. Στο 61' οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη με γκολ του Καλλέργη κάνοντας το 3-1. Το τελικό σκορ έγραψε ο Κετσετζόγλου στο 83' με υπέροχη ατομική ενέργεια.

ΔΙΑΝΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Καλούδης, Δάρρας Π., Καζάκος, Δάρρας Α. (79' Μπουραζάς), Μπακογιάννης, Καλουδιώτης, Καλλέργης (84' Χρήστος Μπαλαφουτης), Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου, Γκουτσούλας (64' Νίκολι), Αναστασίου (46' Φάρος).

ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ (Κώστας Ιωάννου) Κέμπας, Μιγκάλης, Γιαννίκος, Σουλιώτης, Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Μιγκάκι (79' Μπουσάι), Τασιούδης, Ματσίνγκος, Σταμτέλλος, Μάρκου (74' Γεωργόπουλος).


Σχετικά άρθρα

Τρανός: «Να είμαστε σοβαροί»

Οι διαιτητές για την β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ (17/18-9)

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής («8») φάσης!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35