social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημη η παραμονή Κουτρομάνου στην ΑΕ Χαλανδρίου

Επίσημη η παραμονή Κουτρομάνου στην ΑΕ Χαλανδρίου

Μέσω δελτίο τύπου η ΑΕ Χαλανδρίου έκανε γνωστή την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, Νώντα Κουτρομάνο επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.

Αναλυτικά

Η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον προπονητή του αντρικού τμήματος κ. Νώντα Κουτρομάνο.

Ο Νώντας Κουτρομάνος με το ήθος του, το σεβασμό, την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ομάδα της Α.Ε.Χαλανδρίου, την προπονητική και εκπαιδευτική του επάρκεια, κάτοχος διπλώματος UEFA A,  καθώς και την αντίληψη του για ένα σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο ποδοσφαίρου, αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμα της Διοίκησης.

Ο Νώντας δήλωσε : «Αφήνουμε πίσω μας την περσινή δύσκολη χρονιά και την διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά κρατάμε τους ίδιους στόχους και την ίδια διάθεση για δουλειά! Νιώθω χαρούμενος που η νέα σεζόν θα με βρει πάλι στην ομάδα της ΑΕ Χαλανδρίου και κοντά σε ανθρώπους που εκτιμώ και με εκτιμούν. Έχοντας ως σύμμαχο το καλό κλίμα μεταξύ μας, προχωράμε σχεδιάζοντας μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα».

Ευχόμαστε σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς & διακοπές !!!


Σχετικά άρθρα

Στο... φουλ η δουλειά στους Αγ. Αναργύρους

Τριπλή επιβεβαίωση στο Ηράκλειο με Κιάφα, Μακρίδη και Κιρτζιαλίδη

Το πέναλτι που ζήτησε ο Άγιαξ Ταύρου στο ματς με τους Αγιους Αναργυρους [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35