social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Μένει ο Ιντζεκαρος και κρατάει τον κορμό ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Θέμα soccerlive: Μένει ο Ιντζεκαρος και κρατάει τον κορμό ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Στον Ολυμπιακό Λιοσίων τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του Ανδρέα Γεωργόπουλου έχει αποδείξει ότι δουλεύει με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

 
Μετρώντας επιτυχημένες σεζόν και πορείες όπου ο σύλλογος έκανε πρωταθλητισμό, οι "ερυθρόλευκοι" διανύουν σημαντικές ημέρες που ασφαλώς θέλουν να δώσουν και συνέχεια.
 
Πλέον η άφιξη του προέδρου, Ανδρέα Γεωργόπουλου σηματοδοτεί εξελίξεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, με την επιστροφή του από το εξωτερικό, ο ισχυρός άνδρας θα σηκώσει μανίκια για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.
 
Συγκεκριμένα, το θέμα της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να κλείσει συντόμως καθώς ο Βαγγέλης Ιντζέκαρος θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους όπως και ο γυμναστής του ιστορικού συλλόγου.
 
Παράλληλα και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα διατηρήσει στο δυναμικό του μεγάλο μέρος του περσινού κορμού κάτι που σημαίνει ότι η ομοιογένεια θα είναι το σήμα κατατεθέν της ομάδας και στο προσεχές πρωτάθλημα. 
 
Μεγάλη βάση θα δοθεί και στις υποδομές του συλλόγου όπου από πέρυσι έχει ξεκινήσει μια ικανοποιητική προσπάθεια που βασίζεται σε ταλαντούχους-διπλωματούχους προπονητές που προσφέρουν τη γνώση του αθλήματος στα νεαρά παιδιά των ερυθρόλευκων.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35