social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Ζαλάβρας στους Τράχωνες

Ανανέωσε ο Ζαλάβρας στους Τράχωνες

Όταν οι μηχανές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σταμάτησαν - ελέω πανδημίας - τον περασμένο Νοέμβριο, η χρονική συγκυρία έβρισκε τον Α.Ο Τραχώνων Αλίμου να έχει μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες και την αντρική ομάδα του να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας με την ελπίδα να επιτύγχανε την πολυπόθητη άνοδο!...


Εμείς βέβαια κάναμε σχέδια και ο Θεός μάλλον γελούσε... Όμως τα μάτια, η φύση μάς τα έδωσε για να βλέπουμε μπροστά και όχι πίσω... Με την ίδια, λοιπόν, διάθεση, πίστη και δύναμη δεν ξεκινάμε αλλά συνεχίζουμε το έργο μας για να ολοκληρώσουμε κάτι που αφήσαμε πέρυσι στη μέση όσο και αν φαίνεται αυτό δύσκολο.

Αν το πρώτο βήμα για την επανέναρξη της λειτουργίας του συλλόγου είναι το άνοιγμα των ακαδημιών μας από Δευτέρα 17 Μαΐου, η πρώτη ουσιαστική απόφαση της Διοίκησης και του Προέδρου του συλλόγου μας Χρήστου Τσιούρη είναι η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του φέρελπι προπονητή της Α’ ομάδας Κώστα Ζαλάβρα, στον οποίο εναπόκειται η ευθύνη να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο για τη ευόδωση των στόχων της ομάδας μας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Πολλοί πέρυσι το καλοκαίρι μπορεί να απόρησαν με το ρίσκο της επιλογής ενός νέου προπονητή για τις απαιτήσεις μιας ομάδας που ήθελε να πρωταγωνιστήσει αλλά η εμπιστοσύνη του Προέδρου σε συνδυασμό με το έργο του Κώστα Ζαλάβρα δικαίωσαν την απόφαση αυτή με συνέπεια να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία με σκοπό την ολοκλήρωση των στόχων .

Από την επόμενη εβδομάδα θα τροχοδρομηθούν και οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου σε σχέση με το προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν που όλοι στους Τράχωνες αναμένουμε με ανυπομονησία ελπίζοντας στην πραγματοποίηση των ονείρων μας...


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35