social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Καλύβας από το Καματερό

Τέλος ο Καλύβας από το Καματερό

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση του Καματερού γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργου Καλύβα μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ομάδα.

Παράλληλα η ομάδα των δυτικών προαστίων τονίζει ότι στόχος μετά τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί η δημιουργία σύγχρονων ακαδημιών προκειμένου να αξιοποιούνται τα παιδιά της περιοχής.

Αναλυτικά

Μετά από μια 3ετή συνεργασία στις K16, K18 και α' ομάδα, η διοίκηση του Π.Α.Ο. Καματερού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Καλύβα. Το Δ.Σ. της ομάδας, τον ευχαριστεί για τη προσφορά του, την απέραντη αφοσίωση και το πάθος, που κατέθεσε όλα αυτά τα χρόνια στην αγαπημένη του ομάδα και του εύχεται, ότι καλύτερο

προσωπικά και επαγγελματικά.
 
Στόχος και φιλοδοξία της ομάδας, μέσα στις ιδιαίτερες οικονομικοκοινωνικές συνθήκες, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις που αναδεικνύουν οι συνέπειες «της πολύμηνης καραντίνας του ποδοσφαίρου», είναι η δημιουργία ακαδημιών αλλά και ανδρικής ομάδας, που θα στηρίζεται στη τεχνογνωσία, την ποιότητα και την προοδευτικά αυξανόμενη ένταση εργασίας στο κομμάτι των προπονήσεων, έτσι ώστε να αξιοποιούνται ακόμα περισσότερο οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές.
 
Κοινός τόπος και όραμα για όλους μας, η δημιουργία μιας ομάδας, που σταδιακά θα ανεβάσει το επίπεδό της, θα απεξαρτηθεί από περιττές μεταγραφές και υπέρογκα έξοδα συντήρησης και θα γίνει το σκαλοπάτι ανόδου ταλαντούχων, εργατικών και φιλόδοξων ποδοσφαιριστών, στις ανώτερες επαγγελματικές κατηγορίες, μέσα από σκληρή αλλά ποιοτική προετοιμασία.
 
Οι προπονήσεις της α' ομάδας αλλά και των ακαδημιών θα συνεχιστούν ως τα τέλη Ιουνίου, προκειμένου να επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δημιουργήσουν τη βάση για το κτίσιμο των ρόστερ της επόμενης περιόδου.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35