social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive Ι Αγία Παρασκευή: Η σημαία στον ιστό της και παραμονή Κραψίτη

Θέμα soccerlive Ι Αγία Παρασκευή: Η σημαία στον ιστό της και παραμονή Κραψίτη

Πρόκειται για έναν εξτρέμ που κάθε ομάδα θα ήθελα να έχει στο δυναμικό της.

Άλλωστε, ο Κώστας Κραψίτης τα τελευτάια καλοκαίρια αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα των ομάδων εκείνων που βάζουν ψηλά τον πήχη.

Ο ίδιος ωστόσο φαίνεται να έχει βρει την Ιθάκη του στην Αγία Παρασκευή αφού την έχει αποκαλέσει αρκετές φορές ως το... δεύτερο του σπίτι.

Έχοντας ταιριάξει απόλυτα ο χαρακτήρας του με τα θέλω της ομάδας, ο "Κραψ" ήταν δεδομένο ότι θα παρέμεινε στο ρόστερ της ομάδας για ακόμη μια σεζόν.

Μετά  από συνάντηση που είχε με τον Μάριο Τζώρτζη, ο ικανότατος μεσοεπιθετικός που αποτελεί και αρχηγό της Σάντα τα βρήκε σε όλα βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη αφού η "Σάντα" φρόντισε να ξεκινήσει το σχεδιασμό της δυναμικά κρατώντας μια σπουδαία μονάδα στο δυναμικό της.

 Ο 31χρονος άσος θα παραμείνει λοιπόν για 4η σερί σεζόν στους 'μελανόλευκους' που βάζουν πλώρη για τα υπόλοιπα ζητήματα.

Ο Κραψίτης τα τρια αυτά χρόνια έχει πετύχει 19 γκολ όντας ένας από τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Με κύρια χαρακτηριστικά την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό του, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα ακόμη μια αφορά και θα είναι το πρόσωπο που θα χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος ηγετης του συλλόγου από τα βόρεια προάστια. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35