social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάκης Σάσσαλος: Όταν είμαστε στα... σχοινιά βγάζουμε χαρακτήρα

Σάκης Σάσσαλος: Όταν είμαστε στα... σχοινιά βγάζουμε χαρακτήρα

 Δυνατό φιλικό θα δώσει αύριο στις 15.00 στη Χωράφα ο Ολυμπιακός Λιοσίων.

Ο προπονητής, Σάκης Σάσσαλος θέλοντας να διατηρήσει την ομάδα του σε καλή κατάσταση αποφάσισε να κλείσει δυνατό τεστ με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο.

Ο έμπειρος κόουτς αναμένεται να δώσει αρκετές... ανάσες σε παίκτες που μετρούν τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά δίνοντας ευκαιρίες σε παιδιά με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Άλλωστε, σκοπός του Ολυμπιακού Λιοσίων αποτελεί να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την πραγματοποίηση μιας ανταγωνιστικής πορείας.

Ο Σάκης Σάσσαλος αναφερόμενος στα επόμενα βήματα όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό που πρέπει να γίνουν τόνισε

"Πρέπει να κάνουμε προσεγμένες επιλογές σε θέσεις που... πονάει η ομάδα. Στόχος αποτελεί να αποκτήσουμε μεσοεπιθετικό και θα κινηθούμε για ακόμη μια θέση που δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη".

Σε σχόλιο του για την πορεία της ομάδας του τόνισε

"Σίγουρα η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Σε όλα τα ματς έχουμε παλέψει, τα παιδιά βγάζουν χαρακτήρα και έχουμε προσωπικότητα. Σε κάποια ματς όμως όπως με τον Ήφαιστο και το Ηράκλειο νομίζω ότι δεν έπρεπε να χάσουμε. Ο Ολυμπιακός Λιοσίων έχει αποδείξει ότι όταν είναι στριμωγμένος στα σχοινιά γίνεται πιο σοβαρός. Στόχος βέβαια αποτελεί αυτή η σοβαρότητα να έχει διάρκεια και να βγάζουν τα παιδιά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά εντός γηπέδου. Εγώ προσωπικά ανέλαβα το σύλλογο έχοντας ένα βαθμό και νομίζω ότι γίναμε ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι στο β' γύρο η πορεία της ομάδας θα είναι καλύτερη".

Για τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για τον τίτλο, ο κ. Σάσσαλος είπε

"Αυτή τη στιγμή δείχνουν δυναμική οι Χαραυγιακός και Ηράκλειο και θεωρώ ότι αυτές οι δυο ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο. Ακολουθεί ο Άρης Πετρούπολης που στην καλή του ημέρα μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε. Έχει και διαστήματα που δεν δείχνει χαρακτήρα πρωταθλητισμού. Πρέπει ο Άρης να έχει μια συνέχεια και διάρκεια εάν θέλει να διεκδικήσει. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι 1 και 2 ματς αλλά πρέπει συνέχεια να είσαι σε ετοιμότητα. Ο΄Ηφαιστος δείχνει μια σταθερή πορεία κυρίως γιατί στο αμυντικό κομμάτι, είναι εξαιρετικοί οι παίκτες του αλλά θεωρώ ότι φαβορί είναι το Ηράκλειο και ο Χαραυγιακός".

Για το αν το επίπεδο έχει πέσει, ο έμπειρος κόουτς υπογράμμισε

"Το επίπεδο είναι εδώ και χρόνια πεσμένο και σίγουρα ευθύνη δεν έχουν μόνο οι παίκτες αλλά και οι προπονητές. Έχει αλλάξει η κοινωνία καθώς υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα. Κάποτε παίζαμε ποδόσφαιρο και το βλέπαμε σαν διέξοδο. Πλέον υπάρχουν άλλα ενδιαφέροντα και το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε δεύτερη επιλογή. Όταν όμως μπαίνεις σε έναν χώρο πρέπει να το υποστηρίξεις κυρίως για τα νέα παιδιά".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35