social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive Ι Αγία Παρασκευή: «Σεφτέ» με Κουστουμπάρδη

Θέμα soccerlive Ι Αγία Παρασκευή: «Σεφτέ» με Κουστουμπάρδη

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ξεκίνησε στην Αγία Παρασκευή, με την ομάδα των βορείων προαστίων να κάνει σεφτέ με την απόκτηση ενός ταλαντούχου οπισθοφύλακα που έκανε την επαφή με την επιτροπή μεταγραφών (Τζώρτζης, Σταθόπουλος, Γκόφας) και έδωσε τα χέρια για να ενταχθεί στους μελανόλευκους.

Συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη ήρθε σε συμφωνία με τον Διονύση (Ντένις) Κουστουμπάρδη. Το νέο απόκτημα της ομάδας είναι επίσης 20 χρονών (9/2/2001) και τα τελευταία χρόνια άνηκε στο δυναμικό του ΓΣ Ηλιούπολης.

Τα προηγούμενη χρόνια συνέδεσε την πορεία του με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου μετρώντας 80 συμμετοχές στο τοπικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, σε νεαρή ηλικία ο ικανότατος ακραίος αμυντικός άνηκε στην Κ14 του Ολυμπιακού για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον Ατρόμητο Αθηνών (Κ15-Κ17). Παράλληλα είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας σε επίπεδο νέων. Πανηγύρισε με τη φανέλα του Απόλλωνα Χαλανδρίου μια άνοδο από την Β’ σε Α’ ΕΠΣΑ έχοντας 4 γκολ και 9 ασσίστ. Κομβικό ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε η παρουσία του κ. Βενάκη που προσέγγισε εξαιρετικά τον ποδοσφαιριστή και τον ώθησε ώστε να απαντήσει θετικά. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35