social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θανόπουλος: Για πάντα στην καρδιά μου ο Άρης Πετρούπολης-Κορυφαίος παράγοντας ο κ. Κούστας

Θανόπουλος: Για πάντα στην καρδιά μου ο Άρης Πετρούπολης-Κορυφαίος παράγοντας ο κ. Κούστας

Το κεφάλαιο Άρης Πετρούπολης κλείνει οριστικά για τον Δημήτρη Θανόπουλο, καθώς με επιστολή του, ο ίδιος έκανε γνωστή την αποχώρηση του από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Στις δηλώσεις αποθέωσε την ιστορική ομάδα καθώς και τον πρόεδρο της Νίκο Κούστα, χαρακτηρίζοντας τον πολυτέλεια για το χώρο.

Αναλυτικα, η δήλωση του

 ''Μετά από τρια χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Αρη Πετρούπολης ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Φεύγω γεμάτος αφού ήταν τιμή που βρέθηκα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Αθήνας που διαθέτει μια αξιόπιστη διοίκηση που προσπαθεί καθημερινά προκειμένου να μην λείψει το παραμικρό από την ομάδα. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον πρόεδρο της ομάδας κ. Κούστα Νίκο που από την πρώτη στιγμή με πίστεψε και στάθηκε στο πλάι μου ακόμη και σε δύσκολες στιγμές δείχνοντας ότι αποτελεί πρώτα απ' όλα έναν εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟ και τον κορυφαίο παράγοντα που έχω συνεργαστεί. Αποτελεί ένα πρόσωπο-ορόσημο για την ιστορία της ομάδας που έχει κατορθώσει να την ανεβάσει επίπεδο και να χαρακτηρίζεται ως μια από τις κορυφαίες στην Αθήνα. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι οι κόποι των τελευταίων χρόνων θα ανταμειφθούν σύντομα.

Με τιμή Δημήτρης Θανόπουλος"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35