social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικρασιατικός: Δυναμική ενίσχυση στο μεταγραφικό κομμάτι με Καρακώστα

Μικρασιατικός: Δυναμική ενίσχυση στο μεταγραφικό κομμάτι με Καρακώστα

Στις αρχές Μαϊου όταν ο Μικρασιατικός ανακοίνωνε... το κύμα αλλαγών που θα έρχονταν στην ομάδα αρκετοί ήταν εκείνοι που έδωσαν χρόνο στην ομάδα Καισαριανής προκειμένου να παρουσιάσει το πλάνο της.

Ήδη, οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν κάποια σημαντικά στοιχεία που έχουν αλλάξει στο σύλλογο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον σπουδαίων ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα ελληνικά γήπεδα.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιώργος Καρακώστας που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και μετά από εισήγηση του προπονητή κ. Θανάση Γάκη, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Σταμπουλίδης, μπόρεσε να πείσει τον Καρακώστα για το πλάνο του Μικρασιατικού με τους Καισαριανιώτες να πραγματοποιούν μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού και της ιστορίας τους. 

Ο Γιώργος Καρακώστας έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο σε ομάδες όπως η ΑΕΛ o ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ η ΚΑΛΛΟΝΗ και πολλές ακόμα ομάδες σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε σε Αθηναιδα και Μελίσσια. Πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας αφού ο Καρακώστας έχει μεγάλη πείρα ενώ το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα βοηθήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να βελτιωθούν σε πολλά πράγματα. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35