social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Σεφτέ» με Αθανασόπουλο τα Σούρμενα

«Σεφτέ» με Αθανασόπουλο τα Σούρμενα

Δυναμικά μπαίνουν στο μεταγραφικό παζάρι τα Σούρμενα που δείχνουν τις διαθέσεις τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Άλλωστε μια ομάδα με τη δυναμική των Σουρμένων δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την μετριότητα.

Στο πλαίσιο αυτό οι Πόντιοι ήρθαν σε συμφωνία με τον καλύτερο τερματοφύλακα του Πειραιά αφού έδωσαν τα χέρια με τον 29χρονο, Νίκο Αθανασόπουλο.

Ο ικανότατος πορτιέρο μετά παό συνάντηση που είχε τα βρήκε σε όλα με την ομάδα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Μεταξύ άλλλων το νέο απόκτημα των Σουρμένων έχει περάσει από Φωστήρα, Ίκαρο Καλλιθέας, Μοσχάτο, Κόρινθο και Ατρόμητο Πειραιά.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιου του ΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Αθανασόπουλο.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 29 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία δεδομένου ότι στο πρωτάθλημα του Πειραιά όπου έχει αγωνιστεί τις περισσότερες φορές έχει πρωταγωνιστήσει κατακτώντας τον τίτλο τρεις φορές. Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος πορτιέρο έχει κατακτήσει δυο φορές το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Μοσχάτου και μια φορά με τα χρώματα του Ίκαρου Καλλιθέας.

Αυτο δείχνει ότι ο πρωταθλητισμός είναι ένα στοιχεία πολύ γνώριμο για τον Νίκο Αθανασόπουλο ο οποίος μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κόρινθο, Φωστήρα (Γ' Εθνική) και Ατρόμητο Πειραιά με μεγάλη επιτυχία.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Αθανασόπουλο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35