social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχώρηση Γιώρα από το Ηράκλειο

Αποχώρηση Γιώρα από το Ηράκλειο

Ο Γιάννης Γιώρας τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του στα γήπεδα της Γ' Εθνικής και της Α' ΕΠΣΑ πιστοποιεί ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην κατηγορία.

Ψύχραιμος και με καιριες επεμβάσεις, ο πορτιέρο από την Έδεσσα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και αυτός είναι ο λόγος που κάθε καλοκαίρι μπαίνει στις κορυφαίες λίστες ομάδων που θέτουν υψηλά τον πήχη αναφορικά μας τους στόχους που βάζουν.

Η νέα χρονιά θα βρει τον Βορειοελλαδίτη τερματοφύλακα να μην είναι κάτοικος Ηρακλείο αφού έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο των βορείων προαστίων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ξεκινήσει τις συζητήσεις με άλλες ομάδες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει -ήδη- δεχτεί αρκετές προτάσεις.

Ο Γιώρας με θητεία σε Εδεσσαϊκό, Χαλάνδρι, Ηράκλειο (δυο φορές), Φωστήρα, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Μοσχάτο, είναι δεδομένο ότι δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση του αφού θέλει να κάνει την ιδανικότερη για εκείνον επιλογή.

Σημειωτέο δε, ότι ο Γιώρας έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα ΕΠΣΑ με Ηράκλειο και Αιγάλεω, ένα πρωτάθλημα Γ' Εθνικής με το Αιγάλεω, ενώ έχει τερματίσει στην 2η θέση με τον Φωστήρα σε εκείνη την ιδιαίτερη σεζόν όταν είχε κόψει πρώτος το νήμα ο ΟΦΗ.

Ο ίδιος ευχήθηκε τα καλύτερα στη νέα διοίκηση του Ηρακλείου και στην ομάδα να πετύχει το στόχο που έχει θέσει.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35