social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστράτευση Τζέμη στον Άρη Πετρούπολης!

Επιστράτευση Τζέμη στον Άρη Πετρούπολης!

Σε ένα πρόσωπο πολύπειρο εμπιστεύτηκε ο Άρης Πετρούπολης τη θέση του γενικού αρχηγού.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης Τζέμης θα είναι το νέο πρόσωπο που εντάσσεται στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας, αφού αποδέχτηκε την πρόταση που δέχτηκε από τη διοίκηση Κούστα.

Ο κ. Τζέμης που από μωρό παιδί ασχολείται με τον Άγιο Ιερόθεο, αποχώρησε πριν μερικούς μήνες, ωστόσο η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων δεν έχασε την ευκαιρία και του πρότεινε διοικητικό πόστο με τον τελευταίο να αποδέχεται την άκρως δελεαστική πρόταση.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Θέμη Τζέμη.
Η διοίκηση της ομάδας μας γνώμονα να ενισχύσει το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, πήρε την απόφαση να προσλάβει στη... θέση του γενικού αρχηγού ένα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας αφού διαθέτει μεγάλη εμπειρία.
Άλλωστε, για αρκετά χρόνια υπηρέτησε τον Άγιο Ιερόθεο με επαγγελματισμό και αφοσίωση και αυτά τα δυο στοιχεία θα αποτελέσουν οδηγό για τον Θέμη Τζέμη ενόψει της δύσκολης χρονιάς.
Η συμφωνία σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι ο Θέμης Τζέμης θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και στο δύσκολο κομμάτι που αναλαμβάνει.
Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του είναι αμέριστη και του ευχόμαστε να έχει μια χρονιά επιτυχημένη.
Θέμη Τζέμη καλωσόρισες στην ΜΕΓΑΛΗ οικογένεια του Άρη Πετρούπολης.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35