social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλέξης Μπουραζάς: Η Διάνα θέλει να αρχίσει να γίνεται υπολογίσιμη δύναμη

Αλέξης Μπουραζάς: Η Διάνα θέλει να αρχίσει να γίνεται υπολογίσιμη δύναμη

Ο Αλέξης Μπουραζάς αποτελεί ένα πολυεργαλείο για την Διάνα Ηλιούπολης. Πέρυσι πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν κάτι που συνεχίζει και φέτος βοηθώντας την ομάδα με τις εμφανίσεις του αφού αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις.

Με συνεχή παρουσία στα τελευταία ματς ο "Μπούρα" δείχνει ότι βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται δικαιωμένος για την προσπάθεια του να βρίσκεται στην ενδεκάδα μιας ομάδας που είναι εκ των καλύτερων στην Αθήνα.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στο προσεχές ματς που ακολουθεί με την Κηπούπολη δήλωσε: 

"Εχουν μείνει δυο παιχνίδια για να κλείσει ο πρώτος γύρος. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Κηπούπολη η οποία αν μην τι άλλο "καίγεται" για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι μας. Εμείς όπως έχουμε πει σε κάθε παιχνίδι θελουμε να φεύγουμε μόνο με ένα αποτελεσμα και αυτό είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί θέλοντας να μείνουμε κοντά στην κορυφή και να συνεχίσουμε την φετινή μας καλή πορεία. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα πάει στις μονομαχίες περισσότερο και πως οποίος το θέλει περισσότερο θα βγει και νικητής".

Για την πορεία της ομάδας του γενικότερα, ο Μπουραζάς υπογράμμισε: "Όσον αφορά την φετινή πορεία της ομάδας :Η Διανα συνεχίζει την περσινή της καλή πορεία. Παραμένει ψηλα βαθμολογικά και αυτός είναι ο σκοπός της. .Η Διανα θέλει να πρωταγωνιστεί και να αρχίσει να γίνεται υπολογίσιμη δύναμη. Αν και το έχουμε πει πολλές φορές. Η Διανα δεν κυνηγάει καμία άνοδο. Έχουμε μια άψογη διοίκηση από ολες τις αποψεις ,έναν πολύ καλό προπονητή και πολύ καλό υλικό αλλά όπως προανέφερα ο σκοπός της ομάδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο να κερδίζει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να διατηρείται ψηλα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35