social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε και Ρουμπή ο Άρης Πετρούπολης

Έκλεισε και Ρουμπή ο Άρης Πετρούπολης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Πετρούπολης έκανε γνωστή την απόκτηση του Φώτη Ρούμπη.

Ο σπουδαίος 26χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και έτσι θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν την εστία του Άρη Πετρούπολης.

Έξι χρόνια στον Άγιο Ιερόθεο, ο Ρουμπής έζησε ανεπανάληπτες στιγμές κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΑ και την 3η θέση στην Γ' Εθνική πίσω από Εργοτέλη και Ιωνικό.

Όλα αυτά συνηγορούν στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο τερματοφύλακα με μεγάλες αρετές που θα προσφέρει λύσεις στο σύλλογο.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρος του Άρη Πετρούπολης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Ρουμπή. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι 26 χρονων, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και την τελευταία εξαετία αγωνίστηκε για λογαριασμό του Άγιου Ιερόθεου, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Α' ΕΠΣΑ το 2015.

Πριν μετακινηθεί στον Άγιο Ιερόθεο έπαιξε για λογαριασμό του Αγίου Δημητρίου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ (1ος ΟΜΙΛΟΣ). Από εκεί και πέρα εκτός από την ιστορική ομάδα του Μπραχαμίου, ο Ρουμπής έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΑΠΚΟ Δροσιας (Ομάδα που συμμετείχε στην Α’ ΕΠΣ Εύβοιας) και Αστέρα Εύβοιας (Ομάδα που συμμετέχει στην Β’ ΕΠΣ Εύβοιας).

Καλωσορίζουμε τον Φώτη Ρουμπή και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.


Σχετικά άρθρα

Καρπέτας: Προσπαθούμε να ανεβάσουμε επίπεδο τις υποδομές μας [vid]

Ηλυσιακός: Έγιναν τα εργομετρικά Ι Δυνατό φιλικό με Παλληνιακό

Τρελαίνει κόσμο με απίθανο ρεκόρ η Θύελλα Ραφήνας!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35