social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το «μηχανάκι» Χρήστου παραμένει στο Ηράκλειο

Το «μηχανάκι» Χρήστου παραμένει στο Ηράκλειο

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται ως "κεφάλαιο" παρέμεινε στην ομάδα της ΑΕ Ηρακλείου.

Η διοίκηση του συλλόγου βαδίζοντας οργανωμένα και με πλάνο, δείχνει ότι έχει τον τρόπο προκειμένου να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρους του περσινού κορμό στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, μετά τον Βασίλη Αντωνόπουλο, και τη μεταγραφή του Πάρη Βακερλή ήταν η σειρά του Κώστα Χρήστου να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο των βορείων προαστίων.

Μιλάμε ασφαλώς για έναν από τους ποιοτικότερους μέσους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Α' ΕΠΣΑ, που έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του Ολυμπιακού, πριν επιστρέψει στην ομάδα της... καρδιάς του, το Ηράκλειο.

Ο Χρήστου αφού άκουσε προσεκτικά το project της διοίκησης, απάντησε αμέσως θετικά στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας, δείγμα της αμοιβαίας εκτίμησης που υπάρχει εκατέρωθεν. 

Φυσικά, το τεχνικό επιτελείο θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού βλέπει ένα πραγματικό... μηχανάκι να παραμένει στο ρόστερ της ΑΕ Ηρακλείου.

Ο Χρήστου από την πλευρά του αναμένεται να βοηθήσει για ακόμη μια σεζόν το σωματείο, αφού τα χαρακτηριστικά του σπανίζουν στο Λενακοπέδιο. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35