social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υπέρβαση με Γεραγωτέλλη ο Άρης Πετρούπολης

Υπέρβαση με Γεραγωτέλλη ο Άρης Πετρούπολης

Σε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε ο Άρης Πετρούπολης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 29χρονο αμυντικό μέσο, Παναγιώτη Γεραγωτέλλη.

Το νέο... μεταγραφικό μπαμ του ιστορικού συλλόγου αναμένεται να προσδώσει ποιότητα, αίγλη και εμπειρία καθώς προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Θύελλας Ραφήνας που στέφθηκε με επιτυχία δεδομένου ότι ο σύλλογος κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Οι ενέργειες των Νίκου Κούστα, Βαγγέλη Ρούσσου και Θέμη Τζέμη ήταν καθοριστικές για να πεισθεί ο ποδοσφαιριστής που αρνήθηκε αρκετές προτάσεις για να φορέσει τη φανέλα του Άρη. 

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Γεραγωτέλλη.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 29 χρονών (12/1/1992) και αγωνίζεται στις θέσεις των κεντρικού αμυντικού και αμυντικού μέσου.

Πρόκειται φυσικά για ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αφού τα τελευταία χρόνια η παρουσία του στη Θύελλα Ραφήνας ήταν συνεχόμενη μετρώντας γεμάτες σεζόν.

Ο "ψηλός" όπως χαρακτηριστικά είναι το παρατσούκλι του λόγω του ύψους που έχει (1.90) συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης μας και αφού μελέτησε την πρόταση που του κατατέθηκε μέσα σε λίγη ώρα απάντησε θετικά.

Η κίνηση αυτή φανερώνει για ακόμη μια φορά τη δυναμική με την οποία έχει μπει η διοίκηση μας στη μεταγραφική περίοδο, δείχνοντας ότι για ακόμη μια σεζόν η ομάδα μας θα κάνει πρωταθλητισμό.

Με τη Θύελλα Ραφήνας ο Γεραγωτέλλης κατέκτησε 3 πρωταθλήματα ΕΠΣΑΝΑ και 2 κύπελλα της αντίστοιχης Ένωσης, ενώ το μεγαλύτερο του επίτευγμα ως ποδοσφαιριστής των "πρασίνων" ήταν η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής, όπου ο Γεραγωτέλλης ήταν μακράν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, το νέο απόκτημα μας έχει περάσει από την Κορωνίδα Γαλατσίου.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Γεραγωτέλλη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35