social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρέ μεταγραφών στον Πανερυθραϊκό και πρόσληψη γυμναστή

Καρέ μεταγραφών στον Πανερυθραϊκό και πρόσληψη γυμναστή

Μέσω δελτίο τύπου ο Πανερυθραϊκός έκανε γνωστό ότι έβαλε μπροστά τις μηχανές ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα των βορείων προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τους Νίκο Λουκά που προέρχετα ιαπό τον ΑΟ Βύρωνα και έχει περάσει από την ΑΕ Χαλανδρίου, καθώς και ο τερματοφύλακας, Φάνης Ντουντούμης. Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, Κώστας Αντωνόπουλος από την ΑΕΚ, ενώ ο Καραπαναγιωτίδης μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στο σωματείο.

Νέος γυμναστής στην ομάδα θα είναι ο Χρήστος Σκαλτσάς.

Αναλυτικά

Με νέα πρόσωπα, παλιούς γνώριμους και μεγάλη όρεξη για δουλειά άνοιξε η αυλαία της νέας σεζόν για την ομάδα μας, με την επίσημη πρώτη!
Συγκεκριμένα, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο καλωσόρισε χθες 9 Αυγούστου πίσω στο ''Φώτης Βαρδαξής'' τους ποδοσφαιριστές Νίκο Λουκά, Χρήστο Καραπαναγιωτίδη, Φάνη Ντουντούμη ενώ για πρώτη φορά βρέθηκαν μαζί μας το μεταγραφικό απόκτημα από την ΑΕΚ Κ19 Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και ο έμπειρος γυμναστής Χρήστος Σκαλτσάς!
Νίκος Λουκάς: Αποκτήθηκε από τον Βύρωνα αλλά είναι ένας γηγενής ποδοσφαιριστής που έμαθε τα μυστικά της μπάλας στην ακαδημία μας. Επιστρέφει στην οικογένεια του Πανερυθραϊκού μετά από σχεδόν 10 χρονια!
Φάνης Ντουντούμης: Ο γηγενής τερματοφύλακας μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ομάδες γ΄ Εθνικής επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε!
Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος: Μεταγραφικό απόκτημα από την Κ19 της AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ! Ικανότατος κεντρικός αμυντικός με μεγάλες φιλοδοξίες!
Χρήστος Καραπαναγιωτίδης: Μετά από απουσία ενός έτους θα φορέσει ξανά την φανέλα του συλλόγου μας!
Χρήστος Σκαλτσάς: Ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης του συλλόγου μας ήταν μέχρι πρότινος γυμναστής-προπονητής στην ομάδα του Διονύσου αλλά στο παρελθόν έχει διατελέσει και γυμναστής στην Olympiacos FC Academy!
Καλή σεζόν, με υγεία, δύναμη και επιτυχίες!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35